Weg met die wallen

Als mama van een (bijna) 1,5 jaar oud meisje heb ik nog regelmatig slapeloze nachten. De tandjes die doorkomen, de nachtmerries, en soms gewoon de snotneusjes die haar wakker houden. Daar word je natuurlijk niet vrolijk van. En zeker niet wanneer ik ’s morgens in de spiegel kijk. Die wallen tot mijn ballen laten precies zien hoe mijn nacht was. Gelukkig heb ik wat trucjes achter de hand zodat niemand hoeft te weten hoe mijn nacht was.

Yves Saint Laurent Touche éclate dicht

Concealer is your best friend

Echt, als ik die niet had dan zou ik er elke dag bij lopen met wallen tot mijn onderkin. Zelf gebruik ik de Touche Éclat van Yves Saint Laurent. Echt een geweldige concealer als je het mij vraagt. Het fijne is dat het kwastje heel erg klein is waardoor je echt heel goed onder je ogen en wimper rand kan werken.

Weg met die wallenYves Saint Laurent Touche éclate kwast

Ik gebruik de tint nummer 2 Luminous Ivory.

Yves Saint Laurent Touche éclate kleur 2Yves Saint Laurent Touche éclate no 2 swatch

Touche Éclat van Yves Saint Laurent

Wist je dat de Touche éclat van Yves Saint Laurent eigenlijk niet alleen een concealer is? Eigenlijk is het namelijk een “natuurlijke” highlighter. Maar trust me hij werkt (voor mij) echt geweldig als concealer. En daarnaast gebruik ik hem ook op mijn wenkbrauw bot en bij mijn jukbeenderen om alles net even een natuurlijke highlight te geven. Zo zie je er direct een stuk frisser uit.

Wallen verminderen met een koude lepel

Een koude lepel tegen puffy eyes

Dit vind ik zo fijn! Ik leg altijd even een dessert lepeltje in de vriezer en wanneer ik dan wakker word met puffy ogen haal ik deze er uit en houd ik de bolla kant van de lepel tegen mijn wallen. Het geeft echt gelijk verlichting en voelt zo lekker fris aan. I love it!

Los masseren

Masseer je wallen met kleine, ronddraaiende bewegingen. De massage zorgt ervoor dat de afvalstoffen onder je ogen afgevoerd worden en dat zorgt weer voor het afnemen van je wallen. Een kleine moeite, maar wel heel fijn.

Wallen, zo kom je er vanaf!