Manu Rey Herben 1e dag

Eindelijk. Het is zo ver! Ons zoontje (en broertje) is eindelijk geboren. Zoals je wel kunt verwachten zitten we nu dan ook heerlijk in onze blauwe bubbel.

We hebben al heel vaak de vraag gekregen. Hoe gaat hij heten dan?! Dit was nog best een zoektocht. Maar uiteindelijk hebben we gekozen voor de naam: Manu Rey Herben (roepnaam Manu).

Manu
Onze kleine man is geboren in het CWZ te Nijmegen op 3 februari om 14:38 uur. Hij is prachtig gezond en weegt 3930 gram en is 54 cm. We zijn zo blij en gelukkig. En ook Noé is super trots om nu grote zus te zijn.

Voorlopig zal ik nog wel even bij komen van de bevalling. Op mijn blog zal het dan misschien ook even wat rustiger zijn. Maar mocht je het leuk vinden, volg mij dan zeker op Instagram want daar zal vast en zeker nog het een en ander voorbij gaan komen. Daarnaast zal Lonneke ook nog het een en ander online zetten dus geen zorgen, er komt nog genoeg leuks te lezen!

Het is nog steeds een beetje gek. Het lijkt wel gisteren toen ik bekend maakte dat ik zwanger was. En nu, bijna 9 maanden later is onze kleine kanjer er eindelijk. Het is echt nog een beetje onwerkelijk. Ik moet mijzelf keer op keer weer in mijn arm knijpen. Vooral als ik Noé samen met haar broertje zie besef ik me hoe veel geluk ik heb met deze twee prachtige mini mensjes. Hier ga ik intens van genieten!

Binnenkort ga ik meer vertellen over de bevalling, de eerste dagen/weken en de band tussen grote zus en kleine broer.

Tot snel!