Kneipp Goodbye Stress

Sinds kort is de nieuwe Kneipp Goodbye Stress collectie verkrijgbaar. Deze collectie geeft je een extra duwtje in je rug om te ontspannen en energieker door het leven te gaan! Ik heb twee producten voor jullie uitgebreid getest, kijk je mee?

Kneipp Goodbye Stress

Over Kneipp Goodbye Stress Collectie

De heldere verfrissende geur van natuurlijke etherische rozemarijnolie en watermuntextract zet stress om in positieve energie. Even een heerlijk momentje voor jezelf om even helemaal te ontstressen, met deze nieuwe collectie luk dat gegarandeerd!

De Kneipp Goodbye Stress Collectie bestaat uit de volgende producten:

Geurkaars Watermunt Rozemarijn €7,99 – 145 ml

      ♥ Douchegel €6,99 – 250 ml

Badolie €9,99 – 100 ml

Biologische Kruidenthee €4,99 15 gram

Douche Foam €8,49 – 200 ml

Alle producten zitten in een wit met licht blauwe verpakking met daarop een muntblad afgebeeld.

Kneipp Goodbye Stress

Kneipp Goodbye Stress

Douchgel Goodbye Stress – Watermunt & Rozenmarijn

Deze douchegel is ontspannen en verfrissend tegelijk. De geur van etherische oliën verminderd mijn stress en zet het om in positieve energie! Ik vind het heerlijk om daar mijn dag mee te beginnen. Ook hier ruik je voornamelijk de munt goed terug. De rozemarijn heeft de werking om je geheugen, focus en concentratie te stimuleren. De douchegel schuimt lekker en is makkelijk te verdelen over het lichaam. Hierna voelt mijn huid niet trekkerig maar zacht aan.

Leuk weetje; De fles (de dop nog niet) is van rPet 100% gerecycled en volledig recyclebaar. De etiketten zijn gemaakt van steenpapier en worden bedrukt met een minimale hoeveelheid inkt. Goed om te zien dat ook steeds grotere merken bewuster de keuze maken voor recyclbaren verpakkingen.

Douchegel Goodbye Stress €6,99 – 250 ml

Kneipp Goodbye Stress

Kneipp Goodbye Stress

Badolie Goodbye Stress – Watermunt & Rozenmarijn

Deze badolie heb ik gelijk gebruikt in mijn nieuwe bad! Een keer in de twee weken vind het heerlijk om even in bad te gaan en een momentje voor mezelf te nemen. Even ontstressen en relaxen. Deze badolie helpt me daar nog meer bij! De geur van muntwater ruik je heel goed en geeft direct al een ontspannen gevoel en tegelijk geeft de frisse geur me meer energie. Voordeel van deze badolie dat gelijk je hele badkamer heerlijk na een spa ruikt!

Badolie Goodbye Stress €9,99 – 100 ml

 

Kneipp Goodbye Stress

Al met al geeft deze nieuwe Kneipp Goodbye Stress lijn je mind een boost en zorgt dat stress verminderd. Ik ben sowieso altijd erg tevreden over de producten van Kneipp en had ook niet anders verwacht dan dat ik hier ook enthousiast over zou zijn. De geur is heerlijk verfrissend en ontspannen tegelijk. De prijs vind ik ook erg goed te doen als je kijkt naar wat je ervoor terug krijgt.

Kneipp Goodbye Stress is vanaf heden verkrijgbaar bij o.a. Etos en Kruidvat

Kneipp Goodbye Stress Douche & Badolie