2020 - Een jaar vol met mijlpalen voor mij!

2020 is begonnen! Een jaar waarin ik veel mijlpalen ga behalen. Een jaar dat super veel voor mij in petto heeft, en ik kan niet wachten! Benieuwd waarom ik zo uitkijk naar dit jaar? Lees dan snel verder.

Mama van 2!

Als het goed is mag ik (hopelijk) mijzelf al mama van 2 kids noemen. Een titel waar ik ontzettend trots op ga zijn. Ook voor Noé is dit natuurlijk heel speciaal, want zij mag zich immers grote zus gaan noemen. Tuurlijk zie ik erg tegen de bevalling op. Maar het idee dat ik vanaf februari 2 kids om mij heen mag hebben is toch wel heel speciaal!

Weer een jaartje ouder

Dit jaar ga ik ook weer een jaartje ouder worden. En niet zomaar een jaartje. Ik word namelijk 30! Wat voelt dat volwassen zeg. Maar ook wel heel tof. Wie mij vroeger had gezegd dat ik op mijn 30e twee prachtige kinderen zou hebben had ik heel hard uitgelachen. Maar nu het (bijna) zo ver is zou ik het echt niet anders willen.

Contractverlenging met Bram?!

Als Bram het nog even volhoud met mij (knipoog) zijn wij in oktober dit jaar ook alweer 10 jaar samen. Ongelofelijk hoe lang dat al is. We hebben onze ups en downs gehad natuurlijk. Maar onze relatie is nog nooit zo sterk geweest als nu. Samen zijn we het perfecte duo al zeg ik het zelf. Hij weet mij altijd weer te verbazen en aan te vullen waar nodig. En van het feestbeest dat hij altijd is geweest heb ik hem zien groeien tot de geweldige vader die hij nu is. Wat ben ik toch blij dat ik hem bijna 10 jaar al mijn vriend mag noemen!

Of 2020 nog meer voor mij in petto heeft weet ik niet, maar ik kijk er enorm naar uit om dat te gaan ontdekken! Heb jij ook zo’n zin om dit jaar te ontdekken?

2020 - Een jaar vol met mijlpalen voor mij!