EcoTools Kit

Goede kwasten zijn net zo belangrijk als het hebben van goede make-up. Vaak zijn goede kwasten best prijzig. EcoTools is daarin tegen een betaalbaar merk en ook nog eens vriendelijk voor het milieu. De EcoTools Kit bevat vijf kwasten om het beste uit jezelf en je make-up te halen!

EcoTools Kit

EcoTools Kit

Over EcoTools Kit Start The Day Beautifully

Deze kit bevat vijf verschillende kwasten die je zeker nodig hebt tijdens je dagelijkse make-up routine. De kwasten zitten in een overzichtelijke verpakking die je keer op keer kan hergebruiken, zo blijven je kwasten altijd netje en geordend.

De set bevat de volgende kwasten:

  • Angled Foundation Brush
  • Blurring Brush
  • Defined Crease Brush
  • Angled Liner Brush
  • Full Blush Brush

Instructie Kaarten

Wat de set nog aantrekkelijker maakt is dat er drie instructie kaarten bij zitten, die je een handje op weg helpen. Stap voor stap word er duidelijk uitleg geven hoe de kwasten te gebruiken en waarvoor.

EcoTools Kit

EcoTools Kit

Pluspunten van EcoTools:

  • De producten van EcoTools zijn 100% Cruetly free en vegan.
  • Ecotools geloofd in een nieuwe bestemming geven aan materialen die gebruikt zijn, dat is waarom al hun producten gemaakt zijn van gerecycled aluminium en kunststof.
  • Alle verpakkingen van Ecotools zijn gemaakt van 100% boomvrij papier.
  • Alle handvaten van de kwasten zijn gemaakt van gerecycled bamboe, 1 van de snelst groeien planten op de planeet!
  • De haren van de kwasten zijn van Luxe synthetische vezels, die duurzaam zijn.

EcoTools Kit

Ecotools Angled Foundation brush

De Angled Foundation brush kwast is bedoeld om je foundation aan te brengen. Ik breng vaak mijn foundation aan met mijn handen, om dat ik dan voor mij gevoel het beter kan verdelen en laten samen smelten met mijn huid. Ik heb wel een foundation kwast maar die is meer in een brush vorm. Deze kwast is stevig en de haartjes zitten dichtbij elkaar. Voor mijn hele gezicht vind ik hem iets aan de te kleine kant.

EcoTools Kit

Ecotools Blurring brush

Voor mijn concealer gebruik ik altijd een tool, wie niet? Blurring brush is een concealer kwast waarmee je onzuiverheden en vlekjes makkelijk kan weg werken De haartjes zijn zacht en hebben een goede vorm om de concealer zo mooi en goed mogelijk aan te brengen.

EcoTools Kit

Ecotools Defined Crease brush

De Definied Crease brush is voor het aanbrengen van je oogschaduw. De haren voelen zacht waardoor je makkelijk de oogschaduw kan blenden voor een mooie zacht effect.

EcoTools Kit

Ecotools Angled Liner brush

De Angled Liner brush is om eyeliner aan te brengen. Ik gebruik zelf geen eyeliner maar gebruik deze kwast voor mijn wenkbrauwen. Je kan er mooie strakke lijnen mee maken en er vervolgens je wenkbrauwen ermee invullen.

EcoTools Kit

Ecotools Full Blush brush

Full Blush brush is een multifunctionele kwast. Hij is bedoeld voor het aanbrengen van je blush maar ook voor het aanbrengen van je bronzer. De haartjes voelen zacht en de kwast is lekker vol. Hij blend mooi en geeft geen vlekken.

EcoTools Kit

Met deze set heb je alle basis kwasten die je dagelijks nodig hebt en ook nog eens betaalbaar. Ik vind ze bijna allemaal erg fijn alleen vind ik de foundation kwast iets aan de kleine kant, maar die kan je eventueel ook als back-up kunnen gebruiken voor je concealer.

 

EcoTools Kit Start The Day Beautifully is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €16,99