Mommyproof badkleding (1)

Het lijkt nog ver weg, maar de zomer komt er ook dit jaar weer aan. Misschien heb je zelfs je vakantie al geboekt! Wanneer je moeder bent, is het shoppen van leuke badkleding soms wat lastiger dan voorheen. Je hebt misschien wat dingetjes die je liever wil bedekken en daarnaast moet het ook praktisch zitten. In dit artikel deel ik wat leuke tips met je voor badkleding voor mama´s. Lees je mee?


Donkerblauw Gottex badpak – de Bijenkorf
Seafolly badeau badpak – de Bijenkorf

Badpak

Ga jij dit jaar voor een bikini of badpak? Zelf vind ik badpakken altijd erg fijn. Voor mijn gevoel bedekt dit net wat meer mijn buik, wat ik zeker na mijn zwangerschap straks prettig vind. Daarnaast is een badpak ook praktisch, geen last van afzakkende broekjes of tops tijdens het zwemmen en spelen in het zwembad. Een badpak klinkt misschien wat suf, maar tegenwoordig zijn er allerlei hippe en vrouwelijke badpakken op de markt! Zelf vind ik badpakken met een soort ruffle of bewerking erg leuk. Deze bedekken toch een klein beetje het geen wat mij onzeker maakt. Het is zeker de moeite waard om eens naar te kijken. 

Bikini’s

Het voordeel van bikini’s is echter dat je wel lekker bruin wordt, en geen witte buik hebt. Als je voor een bikini gaat, kies dan niet voor een te smal broekje. Dit is natuurlijk wel sexy, maar niet handig met kids. Tegenwoordig zie je ook veel hogere modellen bikinibroekjes, ideaal wanneer je wel een bikini wil, maar het ook een beetje bedekt wil houden. Zelf vind ik de hoge broekjes van Hunkemöller erg fijn!

 

Badmode shoppen

Wanneer je badmode gaat shoppen, is het allereerst belangrijk om te weten wat voor model je graag wil. Daarnaast is het belangrijk om lekker te gaan passen! Ieder model is weer anders op ieder figuur. Probeer ook zeker een keer wat anders dan normaal! Ondanks dat je moeder bent, mag jij je nog steeds kleden hoe jij je het fijnst voelt! Badpak of bikini, stralen is het belangrijkst.

Wat voor badmode draag jij graag?

Mommyproof badkleding