Baby Alive Snip 'n Style

Zet jouw kind ook graag een echte schaar in het haar van de poppen? Met de nieuwe Baby Alive Knip & Style en de bijbehorende magische schaar kan dat met een gerust hart en het leukste is, het haar groeit weer aan! Dus ben jij nog opzoek  naar een last minute cadeau voor je kind, dan is dit misschien wel heel leuk! Keyshia heeft hem voor jullie alvast uitgeprobeerd, kijk je mee?

Baby Alive knip 'n Style babypop

Baby Alive knip 'n Style babypop

Over Baby Alive Knip & Style

De Baby Alive Knip & Style is voor kinderen vanaf 3 jaar. De babypop laat graag haar haren knippen,  borstelen en stylen.  Bij deze leuke interactieve pop zit ook een magische schaar waarmee je zogenaamd de haren kunt knippen en deze ook korter word.

De babypop word geleverd met:

  • Magische schaar
  • Borstel
  • De babypop heeft geluid functies met 35 verschillende zinnen
  • 2 kattenoortjes
  • 4 haarspeltjes
  • Bloemetjes
  • 2 haar elastiekjes

Baby Alive knip 'n Style babypop

Baby Alive knip 'n Style babypop

Het gebruik van Baby Alive Knip & Style

Door op de plek van de navel zit een ronde knop die je kan indrukken. Zodra je dit doet geeft de pop in duidelijke zinnen aan wat er gedaan moet worden. In niet te al veel woorden en dus goed begrijpbaar voor kinderen vanaf 3 jaar.

 

Baby Alive knip 'n Style babypop

Zodra je tegen de pony aankomt van de pop begint het haar te groeien. Met de bijgevoegde interactieve schaar kan je de haren net alsof afknippen. Langzaam trekt het haar weer een stuk naar binnen (onder de haarband die vast zit) Hierdoor krijgt je kind de echte beleving van haren knippen en zijn andere poppen veilig!

Baby Alive knip 'n Style babypop

Baby Alive knip 'n Style babypop

Oeps, de pony is gegroeid! Even een goede knipbeurt en de pony is weer netjes kort! Nu kan het tweede gedeelte beginnen, borstelen en stylen! Keyshia’s oog viel gelijk op de leuke kattenoortjes. Deze kan je in de haarband bevestigen.

Baby Alive knip 'n Style babypop

Het reinigen van Baby Alive Knip & Style

We weten allemaal dat speelgoed vies word als ermee gespeeld word. Toch is het even goed om te weten dat je voorzichtig moet omgaan met schoonmaken en water. Het word geadviseerd om met een vochtige doek voorzichtig de viezigheid te verwijderen.

Met deze leuke pop heeft je kind in ieder geval genoeg speelplezier! Keyshia heeft er al flink wat uren mee gespeeld. En interactieve speelgoed blijft gewoon leuk omdat je kind ook de beleving echt kan ervaren. De kwaliteit is stevig en er zit genoeg leuke haaraccessoires bij om eindeloos te variëren en te combineren.

Baby Alive Snip ’n Style babypop is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com voor €52,95

Baby Alive Knip ’n Style babypop