UNG Cosmetics

Deze winter brengt UNG Cosmetics een prachtige collectie uit met prachtige veelzijdige kleuren. Ik ontving een greep uit deze collectie. Benieuwd of UNG ook wat voor jou is? Lees dan snel verder!

Over UNG

Voor mij is UNG helemaal nieuw. Ik had er nog nooit over gehoord. Dus ben ik natuurlijk gelijk even gaan rondvragen en kijken. Want wat betekend UNG eigenlijk? UNG betekent letterlijk ‘jong’ in iedere Scandinavische taal. En dat is precies waar het merk voor staat. Forever Young at heart. Hun doel is om met de juiste make-up iedereen helpen met hun natuurlijke schoonheid te accentueren. Een prachtig doel toch?

UNG Cosmetics Warm Nude Fixtion

UNG Cosmetics Warm Nude Fixtion €39,50

Het palette ziet er op het eerste gezicht al uit alsof ik er écht heel erg blij van ga worden. Precies de warme nude tinten die ik zelf ook graag pak. In totaal bevat het pallet 4 prachtige warme nude tinten.met zowel een matte als slimmer finish. 

swatches UNG Cosmetics Warm Nude Fixtion

Zoals je aan de swatches wel kunt zien is het pigment van de kleuren echt fantastisch. Ik heb de kleur met 1 beweging aangebracht en het ziet er echt prachtig uit!

UNG Cosmetics Velvet Lipstick Chestnut

UNG Cosmetics Velvet Lipstick Chestnut €19,90

Hoewel ik mijn twijfels had toen ik de “simpele” verpakking zag werd ik wel enorm blij na de swatch van de Velvet Lipstick van UNG. De formule is echt ontzettend creamy en zacht waardoor je hem heel erg makkelijk aanbrengt. En de kleur, fantastisch toch!? Hij doet me zelfs een beetje aan een lipstick van MAC denken. Volgens mij hete die Teddy? Maar dat moet ik nog maar even goed opzoeken.

Lip swatches UNG Cosmetics

UNG Cosmetics Lipgloss Shooting Star

UNG Cosmetics Lipgloss Shooting Star €15,90

Om eerlijk te zijn gebruik ik zelf niet heel veel lipgloss. Mijn haren blijven er altijd zo in plakken, nee niets voor mij. Maar dat ligt zeker niet aan de kleur. Deze zachte nude tint is perfect voor een casual look. Hij lijkt wellicht wat donker in de verpakking, maar zoals je op bovenstaande swatch ziet valt dit echt wel mee.

UNG Cosmetics Luminous Blush Le Chic

UNG Cosmetics Luminous Blush Le Chic €22,50

Ik denk dat ik hier nog wel het meest enthousiast over ben. Deze prachtige blust heeft een hele mooie Peach kleur en past daardoor perfect bij mijn huidskleur. Ook is hij niet mega opvallend voor mij, maar hij is wel echt super gepigmenteerd.

Swatch UNG Cosmetics Luminous Blush Le Chic

Wat je op de swatch ziet is een enkele veeg. Bizar goed toch!

UNG Cosmetics Colour Pigment Glitter Glam Luster

UNG Cosmetics Colour Pigment Glitter Glam Luster – €18

Om eerlijk te zijn gebruik ik geen losse pigmenten. Ik ben een té grote kluns om hier wat van te maken. Maar eerlijk is eerlijk, kan je er wel mee overweg dan is dit zeker een prachtige kleur voor een dagelijkse look!

Ik ben echt ontzettend blij met al deze nieuwe producten. Het een zal ik wat vaker pakken dan het ander, maar aan de kwaliteit ligt het zeker niet! Alles is overigens te koop bij de betere schoonheidssalons of via de webshop van UNG Cosmetics.

Klaar voor de winter met UNG Cosmetics!