Nivea Q10 Power Anti Rimpel

Heb jij de nieuwe Nivea Q10 Power Anti Rimpel al gezien in de drogisterijen? Ik ga ze vandaag aan je laten zien nadat ik ze een paar weken getest heb. De nieuwe lijn is special ontwikkeld voor de 35+ huid en bestrijd het huidverouderingsproces.

Nivea Q10 Power Anti Rimpel

Nivea Q10 Power Anti Rimpel

Jouw huid is uniek en verdiend de beste verzorging vooral als het ouder word. Nivea Q10 Power Anti Rimpel bevat nu Q10 die 100% identiek is aan het huideigen Q10. Q10 zorgt ervoor dat rimpels zichtbaar verminderen en de huid 24 uur lang intensief verzorgt en hydrateerd.

Nivea Q10 Power Anti Rimpel

Nivea Q10 Power Anti Rimpel

Nivea Q10 Power Anti Rimpel Verwennende Olie

Deze olie van Nivea is ideaal voor de droge tot zeer droge huid. De olie geeft je huid naast de dag- nacht verzorging een extra boost. Ik gebruik hem als een serum voordat ik mijn dag- nachtcrème aanbreng. Omdat het een olie, is hij ook iets vettig. Ik vind dat heerlijk maar daardoor heb je maar een kleine hoeveelheid nodig. Als ik het aanbreng laat ik het even intrekken. Ik doe één druppel voor ik mijn dagcrème aanbreng en twee druppels voor dat ik mijn nachtcrème aanbreng.

Nivea Q10 Power Anti Rimpel

Door het handige pipetje kan je gemakkelijk het product doseren. De olie voelt vol en romig en geeft direct een hydratatie boost. De olie heeft een zachte en de fijne Nivea geur. De olie laat zich makkelijk verdelen. Eventueel kan je hem ook als een masker gebruiken door drie duppels aan te brengen.

De verwennende olie is verkrijgbaar voor €19,99

Nivea Q10 Power Anti Rimpel

Nivea Q10 Power Anti Rimpel

Nivea Q10 Power Anti Rimpel + Extra voedend dagcrème

De dagcrème is te gebruiken bij een droge tot zeer droge huid. De dagcrème is verrijkt met Bio arganolie, rijk aan Omega 6 & 9 wat bekend is om de voedende en verzachtende werking.

Voor de normale huid kan deze dagcrème misschien net iets te vettig zijn. Voor mij huid sluit hij perfect aan. Ook de dagcrème laat ik even inwerken voordat ik begin met het aanbrengen van mijn make-up. Het is een vol van structuur en verzorgt en hydrateerd direct. Mijn gevoelige huid reageert hier heel goed op. Ik merk de hele dag door dat mijn huid soepel aanvoelt.

Nivea Extra voedend dagcrème is verkrijgbaar voor €19,99 bij  o.a. Kruidvat

Nivea Q10 Power Anti Rimpel

Nivea Q10 Power Anti Rimpel

Nivea Q10 Power Anti Rimpel + Extra voedend  nachtcrème

Maak je routine compleet met deze volle en rijke nachtcrème van Nivea. De formule helpt het regeneratie proces van de huid gedurende de nacht. Hij iets voller dan de dagcrème maar net zo fijn! Hij smelt goed samen met de huid. Mijn huid ziet er in de ochtend rustig en fris uit!

Nivea + Extra voedend nachtcrème is verkrijgbaar voor €16,99 bij o.a. Kruidvat

Nivea Q10 Power Anti Rimpel

Ik vind de nieuwe lijn echt heel fijn. Ik merk nu ik het aantal weken gebruik mijn huid steviger aanvoelt, minder vermoeid en goed gehydrateerd is. De producten van Nivea zijn betaalbaar en vaak ook nog te verkrijgen met leuke acties!