Alessandro Striplac Peel or Soak - Northern Beauty Swatches above

Ik ben al jaren fan van de Alessandro Striplac. Sinds kort gebruik ik hun nieuwe set, namelijk de Alessandro Striplac Peel or Soak starter kit. Niet blijft lang zitten en is super makkelijk aan te brengen. Inmiddels heb ik al heel wat mooie kleuren mogen proberen. Toch weet Alessandro mij weer te verassen. Benieuwd naar 3 pareltjes uit de Nordic Chic collectie? Lees dan snel verder.

Alessandro Striplac Peel or Soak - Northern Beauty Swatches

Groot fan!

De reden dat ik zo’n grote fan ben van Alessandro Striplac is omdat je binnen 15 minuten een perfecte manicure hebt die ook nog eens tot 3 weken perfect blijft zitten. Voor de mama’s onder ons een uitvinding dus! Ik heb namelijk niet de tijd om iedere twee weken naar de nagelsalon te gaan of zelf bezig te zijn met het wekelijks lakken van mijn nagels. 

Alessandro Striplac Peel or Soak - Northern Beauty

Nog even alle voordelen op een rijtje

✓ Snel te verwijderen door ‘peel off’ of ‘soak off’
✓ Blijft perfect zitten tot 3 weken!
✓ Geen base coat meer nodig→bespaart 50% van de tijd
✓ Perfecte dekking met slechts 1 kleurlaag
✓ Gemakkelijk aan te brengen
✓ Droogtijd 1x 60 & 1x 90 sec. onder LED – daarna direct droog ✓ Slechts 2 laagjes om aan te brengen
✓ Ultieme gel glans tot de laatste dag
✓ Krast niet & chipped niet
✓ Beschermt & versterkt de natuurlijke nagel 

De Nordic Chic collectie

Alessandro Striplac Peel or Soak - Northern Beauty Swatch 622 seaside

Nordic Chic – 622 seaside

Ik ben echt dolblij met deze kleur, vooral omdat hij ook nog eens vol zit met glitters. Ik heb ooit een soortgelijke nagellak gehad, maar die was al snel op en sindsdien heb ik hem nooit meer gevonden. Ik was in eerste instantie een beetje bang dat het erg lastig aan te brengen zou zijn zoals bij de meeste glitter lakken het geval is. Maar deze dekt prachtig en verdeeld te glitter erg mooi.

Alessandro Striplac Peel or Soak - Northern Beauty Swatch  624 feel free

Nordic Chic – 624 feel free

Deze prachtige koraal tint is perfect voor mensen die gek zijn op pastelkleuren. Zelf vind ik dit niet de beste kleur voor mijn huid. Maar het is wel echt een mooie kleur. Het aanbrengen is ook bij deze lak prima. Op deze foto draag ik slechts 1 laagje en hij dekt perfect!

Alessandro Striplac Peel or Soak - Northern Beauty Swatch  625 campfire

Nordic Chic – 625 campfire

Ik ben echt verliefd op deze prachtige oudroze lak. Campfire is perfect voor dagelijks gebruik. En met 1 laagje heb je al een hele mooie dekking zoals je kunt zien. Je ziet het niet heel goed op deze foto, maar er zit ook nog eens een heel mooi subtiele slimmer in. Ik houd er van!

Ik ben écht helemaal verkocht. De Nordic Chic kleuren zijn allemaal te bestellen bij Douglas en kosten €14,23 (5 ml) per stuk. In totaal zitten er 5 tinten in de Nordic Chic collectie.

Nordic Chic + SwatchesNordic Chic + Swatches