Ecooking Eye Cream

Fijne lijntjes, rimpels en donkere kringen vroeg of laat krijgen we ermee te maken of we nou willen of niet. Gelukkig kan je tegenwoordig daar veel aan doen om het proces uit te stellen en de eerste tekenen van ouderdom te verminderen. De oogcrème die ik jullie vandaag laat zien zorgt voor een gladde en jeugdige uitstraling! Lees je gauw mee met de review van Ecooking Eye Cream?

ecooking eye cream pin 1

Over Ecooking Eye Cream

Deze oogcreme focust zich op anti-aging. De huid rondom de ogen is dunner dan de rest van je gezicht en daar ga je ook de eerste tekenen van ouder worden zien. Denk aan donkere kringen, wallen en rimpels. Daarom is het echt belangrijk om je huid rondom je ogen goed te verzorgen en deze Ecooking Eye Cream helpt je daarbij. De oogcrème bevat kokosolie enVitamine A.

Ecooking Eye Cream

De verpakking van Ecooking Eye Cream

De verpakking spreek mij gelijk aan. Het etiket wat gebruikt is en het kleur flesje. De oogcrème heeft een inhoud van 30ml. Doormiddel van een klein pompje, kan je makkelijk en hygiënisch het product doseren.

 

Ecooking Eye Cream

Ecooking Eye Cream

Het gebruik

De Ecooking Eye Cream gebruik ik in de ochtend en avond na dat ik mijn gezicht gereinigd heb. Ik doe per keer twee pompjes voor beide ogen. Ik breng het kloppend aan vanuit het binnenste kant van mijn oog naar buiten toe. De crème smelt snel samen met de huid en de huid rondom de ogen voelt direct zacht en gehydrateerd aan.

Ik merkte op langer termijn dat mijn wallen en lijntjes minder zichtbaar werden, dus wat dat betreft doet deze oogcrème zeker wat het beloofd.

Ecooking Eye Cream

Conclusie

Voor mij was dit een van de betere oogcrèmes die ik gebruikt heb. De formule trok gewoon snel in en je merkte gelijk dat de huid gehydrateerd aanvoelt. Door de oogcrème consequent dagelijks een langere periode te gebruiken zag ik ook dat wallen minder werden.

Ecooking Eye Cream is online verkrijgbaar bij Lookfantastic voor €56,95-30ml