Fotowand closeup

Ik wil al heel lang een leuke fotowand in huis. En toen we onlangs weer een toffe fotoshoot hebben gedaan bij Marieke Lubbers besloot ik dat het tijd was om er maar eens naar te handelen. Maar al die gaten in de muur zag ik niet zo zitten. Daarom hebben we nu een toffe fotowand gemaakt, en we hoefde maar 4 gaatjes te boren! Benieuwd hoe? Lees dan snel verder.

DIY Fotowand close

Ik zie het regelmatig voorbij komen, van die prachtige fotowanden met allerlei mooie familie kiekjes. Bijvoorbeeld die prachtige wall of fame van Kelly. Echt fantastisch! Maar helaas heb ik niet zo’n lange wand waar dat zou kunnen, en al die gaten in de muur zie ik ook niet zitten. Dus besloot ik eerst even te kijken waar ik überhaupt plek zou hebben.

Plek gevonden!

Het is uiteindelijk het saaie “tussen muurtje” geworden tussen de woonkamer en keuken. Het is een klein stukje, maar wel precies groot genoeg voor wat ik in gedachten had. Maar hoe krijg ik nou een toffe fotowand zonder mega veel gaten te hoeven boren. Nou dat ga ik je dus haarfijn uitleggen!

DIY Fotowand

De “fotoplank”!

Zoals de naam al zegt gaat het hier om een plank met een opstaande rand. Je kunt er dan zelf verschillende lijstjes opzetten, of misschien vind je het wel leuk om het af te wisselen met een leuke poster of een boek. Om de plank op te hangen hoef je maar 2 gaatjes te boren (per plank). En alles wat je er op zet kan je zo vaak verschuiven of verplaatsen als je wilt. Zo kun je er bijvoorbeeld elk seizoen wat anders van maken!

Fotowand closeup 2

Wij hebben onlangs weer een fotoshoot gehad met Marieke Lubbers en daar kwamen wederom zulke mooie foto’s uit. Ik heb er dus gelijk een aantal laten afdrukken en die staan nu prachtig te shinen op mijn plankjes. Hoe vind je het geworden? Leuk toch?!