5 x  tips voor het vieren van je verjaardag tijdens corona

Corona gooit overal roet in het eten. Vakanties gaan niet door, bruiloften moeten worden uitgesteld en ook de verjaardagen moeten er aan geloven. Toch kun je met een beetje creatief denken heel leuk je verjaardag nog een beetje vieren. In dit artikel geef ik je een aantal tips voor het vieren van je verjaardag tijdens corona.

De verjaardag on tour

Je bezoek thuis ontvangen gaat hem niet worden. Maar ben je alleen of alleen met kids (onder de 13) dan mag je natuurlijk wel op bezoek bij anderen! Pak dan de auto in, huur een volkswagen busje of ander tof vervoersmiddel en ga zelf on tour! Bezoek je oma, opa, ouders, vrienden, ooms en tantes en maak er zelf (op afstand) een feestje van! Vergeet zeker niet om je auto lekker te versieren!

Een drive through verjaardag

Het tegenovergestelde van de verjaardag on tour is dat je een drive through verjaardag organiseert bij jou thuis. Zet bijvoorbeeld een partytent voor de deur waar je vrienden en familie door kunnen rijden en even kunnen stoppen. Zo kun je ze veilig een puntje taart aanbieden met een kop koffie er bij. En na het bezoekje rijden ze zo weer door en kan de volgende aansluiten. Als je slim bent plan je vooraf tijden in met je bezoek zodat er geen lange files komen te staan in je straat en kleed je ook nu weer de boel leuk aan. Bijvoorbeeld met een toffe ballonnen boog!

Online B-day bash!

Misschien heb je wel een bekende die DJ of muzikant is. Waarom houd je dan geen Online B-day bash. Een tof feest, waar al je vrienden bij kunnen zijn, maar dan via Zoom of Teams! Mogelijkheden zat en je kunt iedereen uitnodigen die je wilt. Wil je het extra feestelijk maken? Hang er dan een thema feestje aan vast en vraag iedereen verkleed te komen op je online feestje als hun favoriete film karakter of iets anders. Natuurlijk kun je iedereen via de mail of whatsapp uitnodigen voor je feestje, maar aangezien alles al online gaat is het misschien juist wel zo leuk om verjaardagskaarten te versturen! Echte post is natuurlijk vele malen leuker!

Deze leuke Drive-By uitnodiging maak je bij Kaartje2Go!

In je eigen bubbel

Ben je niet zo van het drukke gedoe en vind je het veel leuker om met je gezin te zijn en je verjaardag te vieren? Geniet dan éxtra van je verjaardag tijdens corona door een speciale maaltijd op tafel te zetten (lees: te bestellen want je gaat niet op je verjaardag in de keuken staan zweten!) een bijzondere taart te bestellen en een fles champagne open te trekken!

Doe iets voor jezelf

Doe is iets voor jezelf. Zo’n kalme en rustige verjaardag ga je vast niet nog een keer meemaken. Dus doe iets wat JIJ wilt doen. Heb je altijd al de hele dag in bed willen hangen? DOE HET! Of liever een thuisbioscoop met je partner? Zeker doen! Het hoeft allemaal niet moeilijk te zijn. Maar denk vooral out of the box en geniet van de rustige verjaardag want voor je het weet zit je weer aan de koffie met taart en tante trudy.

Ik wens je een fantastische verjaardag!