Maak je interieur af met Desenio Posters(1)

Onlangs heb ik weer een paar prachtige nieuwe posters mogen uitzoeken bij Desenio. Ik koos voor stijlvolle en trendy illustratie posters gecombineerd met prachtige eiken wissellijsten. Vandaag laat ik zie hoe je posters op een hele leuke en speelse manier kan verwerken in je interieur en ik geef je gelijk wat tips en tricks!

Maak je interieur af met Desenio Posters

Mijn persoonlijke posters en lijst keuze

Ik heb even stuk voor stuk voor jullie opgeschreven welke posters en wissellijsten ik heb gekozen.

Posters

Desenio Lijsten

Inmiddels heb ik bijna al mijn lijsten in huis nu eiken. De kleur en dit materiaal zie ik veel terug in mijn interieur en zo houd je het een geheel. Ik vind persoonlijk ook dat eiken een hele mooie en warme uitstraling heeft en vind de posters van Desenio er prachtig in uitkomen!

Maak je interieur af met Desenio Posters Toung Deer

Desenio Posters Young Deer

Enige tijd geleden heb ik de slaapkamer van mijn dochter een kleine make-over gegeven. Voor haar kamertje wilde ik nog een leuke poster. De samenwerking met Desenio kwam goed uit, want ik weet dat ze een ruim aanbod hebben aan leuke en trendy kinderposters. Ik koos voor een illustratie van een klein rendier. De sfeer en rust van deze poster sluit mooi aan bij haar kamertje en heb een afgestyld met een maanlampje.

Maak je interieur af met Desenio Posters

Desenio Posters Breath & Simple Line No1

Wat ik zelf leuk vind om wat kleinere posters te combineren met een grotere formaat, dit zie je ook wel op meerdere plekken terug in mijn huis. Ik kies dan altijd wel 1 slag groter dus bijvoorbeeld een 50×70 met een 30×50 en niet een 21×30 bij een 50×70 dan zal namelijk de 21 helemaal in het niets vallen.

Ook het kiezen van de poster afbeeldingen bij elkaar denk ik goed na. Zo zou ik niet twee tekst poster bij elkaar neerzetten of ophangen. Het oogt dan al heel snel rommelig en komen de afbeeldingen niet goed tot zijn recht.  Ik wil dat elke poster die je in mijn huis ziet een blikvanger is. Ik maak dus vaak een combinatie van een tekst poster en een simple line poster.

Maak je interieur af met Desenio Posters

Desenio Posters Ciao Bella & Simple Line No1

Waar ik voorheen een posterwand had aan mijn wand heb ik het nu helemaal anders gedaan. Ik heb achter de bank een fotolijst plank opgehangen en daarom staan deze twee posters en meer niet. Zo creëer je een rustige en toch sfeervolle plek. Waar je voorheen elke poster ophangt hoeft dat tegenwoordig helemaal niet meer.

Ik heb er een aantal staan in mijn huis, op houten bankjes of zelf of de grond kunnen ze gezet worden. Kies voor één of maak een groep van drie posters bij elkaar in verschillende formaten, zo geeft het een huiselijk en speels effect.

Maak je interieur af met Desenio Posters

Desenio Poster Simple Line No2

Een grotere poster zoals deze Simple Line No2 van 50×70 kan ook heel mooi zijn om alleen te hangen, dit komt door het formaat. Hij is een  redelijk groot en valt op en vult de muur of een hoek mooi op. Dit zou niet met een formaat van 21×30 kunnen want ook dan zal die in het niets vallen. En wees niet te bang dat iets te groot is. Ik woon zelf ook niet al te groot maar juist grote items en posters kunnen jouw interieur zoveel meer body geven.

Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien hoe je met posters een sfeervolle ruimte in huis kan maken en wie weet komen mijn tips en tricks nog eens van past!

Desenio logo

 

Maak je interieur af met Desenio Posters