Ik zie wel vaker leuke zoekwoord blogs van anderen voorbij komen maar had eigenlijk nog nooit eerder gekeken waar mensen op mijn site zoeken. Ik had wat tijd over dus ging eens kijken. Benieuwd wat voor een gekke termen er allemaal voorbij komen, lees dan snel verder!

glitter lipstick geeft niet af – Tja, dat is niet helemaal waar. Degene die hier op zocht kwam uit bij mijn blog over de Make-Up Studio glitter lips. En ik kan je gelijk zeggen, hij heeft ontzettend af! Niet zo gek ook want je brengt de glitters los over de gloss aan.

what to wear on first date nl – Wat leuk dat mensen daar echt op zoeken! Ik heb hier een tijdje geleden een blog over geschreven met verschillende soorten tips. Succes op je first date!

Eos maken – Het is al wel even geleden dat ik een blog schreef over EOS lipbalsems maar gek genoeg word hij nog steeds goed gelezen. Ik liet in deze blog zien hoe je zelf een EOS kan maken met een kleurtje.

1 cycles coolsculpting voldoende – Ja ik heb een keer wat geschreven over coolsculpting. Ik ben toen helemaal naar Rotterdam gegaan voor een behandeling. Ze verzekerde mij dat het écht zou werken en ik na een paar weken al centimeters zou verliezen. Helaas was het niet zo en heb ik echt erg lang veel pijn gehad. Ik kreeg hier grappig genoeg ook vaker e-mails over van mensen. Misschien toch een idee om een keer een blog over mijn ervaring na de behandeling te schrijven?

chin up mask hoelang blijft – Hoe leuk is die chin up mask! Ik vond hem geweldig om te proberen, maar helaas blijft het resultaat niet heel erg lang zichtbaar. Het gaat echt maar om een paar centimeter maar het kan daardoor wel net even die ene foto wat mooier laten lijken.

Nou moet ik eerlijk zeggen dat de zoekresultaten best meevallen qua gekheid. Ik bedoel, ik heb ergere zoekresultaten gezien bij andere bloggers. Toch vind ik het wel erg leuk om te zien waar mensen op zoeken als ze op mijn site terecht komen.

Wat zijn de leukste zoekresultaten die jij hebt gezien?

Handtekening Jamey

laptop foto van Shutterstock