CoolSculpting-Sept-16-2014

Afvallen, dieeten, sporten, gezond eten. Ik heb het allemaal wel geprobeerd. En toch blijf ik telkens weer tegen die zwembandjes aan kijken of net dat overtollige vetrolletje wat ik er niet af krijg. Maar er is nu eindelijk een oplossing voor! Namelijk Coolsculpting!

coolsculpting-before-and-after

Cryolipolyse

Cryolipolyse is een moeilijk woord voor vet verwijderen door het te bevriezen. Het is eigenlijk een soort liposuctie alleen dan zonder pijn, blauwe plekken, naalden en zonder narcose! CoolSculpting koelt de vetcellen onder de huid. De procedure is dus heel precies en uiteraard ook veilig. De behandelde vetcellen kristalliseren (bevriezen) en sterven af. Binnen een aantal weken zal het lichaam de afgestorven vetcellen afvoeren. En het mooie is.. WEG IS WEG! De bevroren vet cellen komen dus ook niet meer terug!

How-Coolsculpting-Works

Consult

Tijdens de eerste intake zal de arts bepalen of  ik geschikt ben voor de CoolSculpting procedure. Na het consult met de arts, waar ik samen het behandelplan heb vastgesteld, kan ik vrijwel direct de eerste behandeling ondergaan. Helaas is mijn consult op een vrijdag avond (omdat ik ook nog 40 uur werk is dit voor mij het handigst) en kan ik dus niet direct ook de behandeling doen. Ik heb hier een vervolg afspraak voor gemaakt.

CoolSculpting-System (1)

Interessant hé! Ik zal binnenkort een behandeling ondergaan. Uiteraard zal ik dan weer een post schrijven om jullie te vertellen hoe het allemaal ging en uiteindelijk ook wat het resultaat is.

Meer weten? Neem dan zeker even een kijkje op de site van CoolSculpting kliniek Rotterdam. CoolSculpting Kliniek Rotterdam organiseert 27 augustus om 18:30 een Coolevent. Aanmelden hiervoor kan via: info@coolsculptingkliniek.nl

handtekeninglichtroze