Niet zo heel lang geleden kwam ik op YouTube een geweldige video tegen van Serena over de Chin Up Mask. Ik kon het niet laten om de video te bekijken en alsof iemand het wist kreeg ik een hele leuke tweet van Chin Up Mask of ik het ook niet leuk zou vinden om het masker te proberen. Vandaag vertel ik je over mijn ervaring. Kijk je mee?

In de video van Serena zag ik al dat het werkte, maar toch was ik wel een beetje sceptisch. Een maskertje die er voor zorgt dat je onderkin verdwijnt? Dat kan toch niet waar zijn! Het Chin Up Mask claimt vet te verwijderen zonder dat er plastische chirurg in je kin hoeft te snijden. Het masker zou de onderkant van je gezicht liften en verstevigen waardoor je kaaklijn er beter uit komt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nou dacht ik gelijk dat het masker vol met chemische stoffen zou moeten zitten, hoe anders krijg een dunnere onderkin zonder snijden! Toch is het niet zo. Het masker zit namelijk vol met natuurlijke ingrediënten, zoals fruitextracten, die de huid gezond houden. Zo vind je onder andere dat er vitamine E, Corum 9235, Q10 co-enzymen en Skintronics serum in het masker zit. Dit zijn allemaal bestandsdelen die er voor zorgen dat je huid strakker word en ook gelijk goed gehydrateerd word.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

In de proefverpakking die ik ontving zaten een aantal dingen. 2 sachets met het masker, een speciale band voor om je hoofd en een meetlint. Ook zat er een blaadje bij waar je de verloren centimeters op kan bijhouden en een gebruiksaanwijzing. Het principe is eigenlijk mega simpel.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Stap 1. Vooraf meten. Zo weet je met hoeveel centimeter kin je bent begonnen. Dit doe je van oor tot oor.

Stap 2. Haal het sheet maskertje uit de verpakking en plak die op je (onder)kin

chin up mask 3

Stap 3. Doe de band om je hoofd. Je maakt hem vast door middel van de klittenband aan de bovenkant.

chin up mask 2

Stap 4. Ontspan lekker een half uurtje. Na een half uur mag je het masker af doen.

Stap 5. Meten is weten! Hoeveel centimeter ben je verloren?
Serena vertelde in de video al dat het masker na een paar minuten warm begon aan te voelen. Dit had ik ook! Echt heel warm werd mijn kin, maar absoluut niet vervelend of pijnlijk. Ik moet zeggen dat ik het zelfs wel lekker vond. Het masker zat alleen zo strak dat mijn wangen er bijna uitpuilden. Praten was dus niet zo’n succes dus ik heb een aflevering van Scandal (mijn favo serie op dit moment) aangezet. Na een half uurtje mocht ik het masker los maken en ik was natuurlijk mega benieuwd!

chin up mask 1

Ik begon met 24,5 CM en na het masker zat ik op 23,7 CM. Het is geen 2 CM zoals op de verpakking staat. Maar na 1 behandeling al 0.8 CM minder vind ik best wel een ding! Ja, het ziet er niet charmant uit, maar hé het werkt wel! Gelukkig heb ik nog een masker over, ik ga die dus ook zeker nog een keertje gebruiken om te zien hoeveel er dan van mijn onderkin verdwijnt! Het Chin Up Mask proefpakket is te koop voor €27,50 in de webshop.

Wat vind jij van dit grappige maar toch effectieve onderkin masker?

Nieuwehandtekening