De big V-day komt er aan! En JA ik ben groot fan van deze dag, daarom heb ik vandaag een paar tips zodat jij ook met het perfecte valentijn cadeau bij je partner aan komt. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Valentijnsdag is volgens velen een commerciële feestdag en gigantische onzin. Het kost geld en waarom zou je speciaal op deze dag iets leuks doen voor je partner als je dat eigenlijk op elke dag kan doen? BAH! Kap met dat gezeik mensen en doe gewoon eens leuk mee! Niets is vervelender dan thuis komen en er word gewoon niet eens iets liefs gezegd op deze speciale dag terwijl je vriendinnen allemaal mooie bloemen krijgen of een mooi sieraad. Dan voel je je toch echt niet lekker kan ik je vertellen uit eigen ervaringen. Dus, bespaar je partner dat gevoel en doe iets leuks voor hem/haar op Valentijnsdag.

wedding backdrops photo booth uk

Met een bosje bloemen kan je eigenlijk nooit fout gaan. Ga even langs de bloemist op weg naar huis en haal een mooi boeket. Wil je helemaal romantisch doen? Laat dan een mooi boeket met haar favoriete bloemen bezorgen op haar werk. Ik durf te wedden dat je geliefde er ontzettend blij mee zal zijn!

Ben je al iets verder in je relatie en mag het wat kosten? Kijk dan eens naar een mooi sieraad. Het hoeft natuurlijk niet heel veel te kosten hoor, maar een mooie armband of oorbellen zijn altijd welkom! Bij Lucardi hebben ze een hoop mooie collecties die helemaal Valentijn proof zijn. Ga overigens niet gelijk voor een ring, dat komt misschien wat plakkerig over en schept gelijk verwachtingen.

Valentijnsdag 1

Wil je romantisch uit eten? RESERVEER DAN OP TIJD! Heel Nederland wilt lekker met zijn of haar partner uit eten. Grote kans dat je favoriete restaurantje dan dus al volgeboekt is als je 2 dagen van te voren bedenkt nog wat te willen doen. En heren, een snackbar of de Mac Donalds is GEEN restaurant!

Ik heb binnenkort ook een super leuke winactie gepland staan op Instagram en Facebook mocht je nog geen cadeau hebben kunnen scoren. Houd mijn pagina’s dan ook zeker in de gaten en wie weet heb jij nog wel een extra Valentijnsdag cadeau! 

Ik wens je een prachtige Valentijnsdag toe!

photography backdrops UK