#1 De leukste 10.. foto's van februari

Wat was Februari toch een drukke maand als ik zo de foto’s terug kijk. Een paar leuke speeldates gehad met Sanne en mijn zusje, en we hebben zelfs nog even van de sneeuw mogen genieten. Benieuwd hoe mijn maand er uit zag in mijn 10 leukste foto’s? Kijk dan snel verder.

#1 paarden kijken!

10 favorieten paard kijken
Onlangs zijn we als gezinnetje samen naar de dierentuin in Kleve geweest., Dit was een groot succes kwamen we achter want het blijkt dus dat ze het heel erg leuk vind om dieren te kijken. Dus gezien onze vrienden een paard hebben leek het ons erg leuk om ook even met haar een kijkje te nemen. Op deze foto houd ik nog wat afstand omdat ik zelf geen fan ben van paarden. Maar wat later gaf Noé Nimfa zelfs een kusje! Zo zoet!

#2 Nog even wat sneeuwpret

10 favorieten in de sneeuwJa we mochten ook nog heel eventjes van de sneeuw genieten. Het was dan wel van korte duur, het was wel erg leuk! Zo konden we nog eventjes Noé haar nieuwe ski-pak uitproberen. Ze was het helaas niet helemaal eens met het buiten spelen want ze durfde gek genoeg geen stap te zetten. Maar goed, het was de laatste keer waarschijnlijk dit jaar dus we hebben er toch even gestaan haha!

#3 samen mama’s nieuwe bril uitzoeken bij Eyewish

10 favorieten bril uitzoeken

Al een paar maanden is het vaste prik om maandelijks bij Eyewish even langs te gaan voor het uitzoeken van een nieuwe bril. Deze maand heb ik gekozen voor een super lichte bril in natuurlijk rosé goud. Binnenkort zal je hem voorbij zien komen op Instagram!

#4 Verjaardagen!

10 favorieten spelen Maél en Noé

#5 De Negenmaandenbeurs

Ook was deze maand mijn zwager jarig. En wie jarig is viert natuurlijk feest. Dus wij zijn gezellig op bezoek geweest bij mijn zusje en haar man en zoontje. En zoals je kunt zien zitten ze heerlijk zoetjes samen rozijntjes te smikkelen aan tafel.

10 favorieten negenmaandenbeurs

#6 Druif maatjes voor het leven

Ook de negenmaandenbeurs kon ik dit jaar niet overslaan. Ik was uitgenodigd om samen met Blog vriendinnetje Josien bij de Kruidvat modeshow aanwezig te zijn. Deze werd georganiseerd om de nieuwe Bambino X Saar Koningsberger collectie te laten zien. En echt, wat is dit een leuke collectie! Veel panter printjes, ik houd er van!

10 favorieten Ise en Noé

#7 Snurken!

Sanne kwam ook gezellig even op bezoek samen met Isé. De twee meiden weten nog niet heel erg goed wat samen spelen is, het lijkt er meer op dat ze elkaar de hele tijd achterna lopen. Maar wanneer de druiven op tafel verschijnen staan ze zij aan zij lekker te snoepen!

10 favorieten slapen

Ook heb ik samen met Sanne nog een shoot dagje gepland in volgens mij Arnhem. Of was het Groesbeek… Ik weet het niet meer,  we gaan inmiddels wekelijks op pad dus ik haal het vast soms door elkaar. Noé was in ieder geval gezellig mee en was na al die foto’s maken dood en dood moe en viel tijdens het eten van haar broodje in slaap. Omdat ik haar niet gelijk wakker wou maken heb ik een rustig online gewinkeld en kwam ik super leuke zomerkleding van tramontana tegen. Gelijk maar even een bestelling geplaatst!

#8 Vallen en.. huilen

10 vallen en opstaan

Noé is de hele maand al druk met van alles ontdekken. Dit betekend ook veel klimmen en rennen. Helaas is het deze maand meerdere keren mis gegaan waardoor ze onder andere een flinke smakkerd tegen de hoek van de kast heeft gemaakt en een bloedlipje heeft gehad. Twee dagen later hadden we eigenlijk een gezinsshoot gepland staan, maar die hebben we voor nu even verplaatst.

#9 Jamey.nl ging live!

lancering

Dit is toch wel het tofste wat eindelijk is gelukt in Februari. Het live gaan van Jamey.nl. Na heel veel hard werken, wat bloed zweet en tranen is de site dan eindelijk live! Ik ben er zo trots op en denk ook echt dat ik de goede keuze heb gemaakt. Gelukkig zijn alle klanten, contacten en reacties die ik heb gehad erg positief over de transformatie.

#10 de Win Week om het te vieren

lancering en win week

Om de lancering te vieren heb ik speciaal voor jullie een hele toffe win week georganiseerd in samenwerking met heel veel toffe merken. Zo kon je een Bobby gaat in bad pop winnen, een Bijoux Brigitte pakket, maar ook een geweldige kinderwagen van Cybex. Wil je alle acties nog eens zien, klik dan hier.

Het was een drukke maar ook wel enorm leuke maand. En ik ben ook ontzettend trots op wat ik heb bereikt weer. Wat vinden jullie van de nieuwe site?

foto’s van Februari