Goodiebox Februari - Powerd by volledige box

Zo, die vreselijke sleur maand januari is voorbij. Tijd voor een nieuwe Goodiebox dus! Deze maand in het thema ‘Powerd by’. Tijd om je innerlijke kracht te ontdekken en er weer vol op tegen aan te gaan!

Wat is die Goodiebox nou?

De Goodiebox is zoals de naam al doet vermoeden een box vol leuke goodies. De box is maandelijks en bevat altijd minimaal 2 fullsize beauty producten en 3 travel size items. Houd je van make-up, huidverzoring of bijvoorbeeld haarproducten? Dan is deze box een echte aanrader! De Goodiebox kost slechts €19,95 en heeft bijna altijd een drie dubbele waarde. Daarnaast is de box maandelijks opzegbaar.

Goodiebox Februari - Powerd by
Powered By

Het is deze maand weer een feestje hoor! Goodiebox wilt namelijk onze innerlijke power naar boven halen. En hoe doe je dat? Door te zorgen dat je uiterlijk er zo uit ziet als je je van binnen voelt. Tijd voor wat pampering!

Goodiebox Februari - Powerd by Mesauda Milano

Mesauda Milano – Rock Nails Hardening Base Coat €9

Een base coat die je nagels verharden. Klinkt goed. Zo na de winter heb ik altijd wat dunnere nagels. En door de lak van Mesauda Milano zouden mijn nagels weer een mooie glans moeten krijgen en tegelijkertijd weer wat harder worden waardoor ze niet meer zo snel splijten.

Goodiebox Februari - Powerd by Batiste

Batiste – Mini Dry Shampoo €2.19

Altijd handig zo een mini om mee te nemen in je tas! Deze Mini Dry Shampoo van Batiste is de perfecte snelle oplossing voor een power hairdo tussen je wasbeurten door. Niet alleen maakt het je haar weer lekker fris, laat het je haar lekker ruiken en kun je hem makkelijk meenemen. Het geeft je haar ook volume en meer textuur! En hij ruikt heerlijk!

Goodiebox Februari - Powerd by Banana Setting Powder

BelláPierre Cosmetics – Banana Setting Powder €25

Toevallig ken ik deze poeder al! Ik gebruik het alleen zelf nooit. De Banana Powder is gelig van kleur en zorgt ervoor dat je foundation mooi oplicht en verkleuringen of rode plekjes minder fel zijn. Het is een tijdje echt een hype geweest, maar voor mij is het helaas geen musthave.

Raunsborg – Hand Cream €16.70

Nou heb ik deze winter niet heel erg veel last gehad van mijn handen, maar dit is wel zeker eens anders geweest. Volgens Goodiebox is dit echt dé parel onder de handcrèmes. Tot nu toe vind ik hem erg goed intrekken. Die komt dus vast nog wel vaker van pas!

Miqura – Preparty Moisturizing Masker €9.50

Preparty, wat is dat? Ik denk dat ik al in jaren geen feestje meer heb gezien. Laat staan een preparty haha. Maar goed, als een feestje het excuus is om dit heerlijke masker te gebruiken. Kom dan maar op met die feestjes! Dit masker bestaat uit 3 lagen en geven dus een enorme vochtboost. Echt ge-wel-dig!

Goodiebox Februari - Powerd by Much more lashesGoodiebox Februari - Powerd by Mascara borsteltje

AME – Much More Lashes Mascara €10

Met de mascara van AME zou je een prachtig 3D-effect krijgen. Iets wat ik wel kan gebruiken! Ik heb namelijk niet mega veel wimpers. Daarom heb ik ook een lange tijd wimperextentions gehad. Maar net de juiste mascara heb ik echt nergens last van!

De totale waarde van de box is deze maand maar liefst €72,39. Niet verkeerd toch? Mijn persoonlijke favoriet uit deze box is toch wel het masker. Deze heeft mijn huid zo enorm zacht gemaakt. Daar kan ik dan ook echt rustig van genieten.

De Goodiebox kost €19,95 en is maandelijks opzegbaar. Vergeet ook niet je beauty profiel in te vullen. Dan weet je zeker weten dat de producten die je ontvangt ook echt bij je passen!