lente outfit roze blauw 1

De afgelopen week was het echt even lente. En natuurlijk heb ik daar ook vol op van genoten. Lekker in de tuin zitten, buiten spelen met de kleine meid en zelfs op zondag even in een jurkje met blote benen gelopen! Tijd om dus ook de lente garderobe weer uit de kast te trekken. Vandaag laat ik jullie twee super leuke looks zien. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Blauw jasje en klaar!

Hoewel het zonnetje lekker warm is, kan het nog best koud zijn. Het windje is nog niet dat je zegt verkoelend op een warme dag. Om die reden draag ik nog wanneer het kan even mijn licht blauwe gevoerde mantel van Saint Tropez. Deze heb ik onlangs gescoord bij JANN Conceptstore in Groesbeek waar ik wekelijks foto’s maak voor hun Instagram pagina.

lente outfit roze blauw 6lente outfit roze blauw 5lente outfit roze blauw 4

Het topje wat ik er onder draag heb ik vorig jaar een keer gekocht bij TK Maxx. Hier kan ik altijd zo leuk slagen. Soms vind ik er hele leuke bekende merk items, en andere keren juist wat minder bekende merken. Het leuke is dat je daar met veel korting echt mooie items kan kopen. Aanrader dus!

lente outfit roze blauw 3lente outfit roze blauw sneakerslente outfit roze blauw 2
Nieuwe kicks!

Hoe vind je trouwens mijn nieuwe sneakers van Ted Baker. Deze heb ik van Van den Assem. Ze zitten echt als sloffen! En zeg nou zelf, je krijgt toch gelijk ook de lente in je bol van dit prachtige bloemen motiefje? De stof is wel kwetsbaar. Het is een soort zijde achtige stof. Dus daar moet je natuurlijk wel voorzichtig mee zijn. Maar naast dat ze ontzettend leuk staan onder mijn blauwe mantel vind ik ze ook heel erg goed passen bij mijn roze jasje van Navabi.

lente outfit roze 3lente outfit roze 1
When in doubt, go pink!

Wanneer je niet zo houdt van het blauw op blauw is roze bij deze sneakers ook echt een super goede match. Het fijne aan dit jasje is dat hij heel erg mooi valt en dun is. Deze is namelijk niet gevoerd. Wanneer het dus echt iets warmer is buiten pak ik deze snel. Zonder heel veel moeite te doen ben je wel net iets meer “gekleed”. En als drukke mama is dit iets wat ik dus heel erg fijn vindt!

Ik hoop dat jullie door deze outfit post ook weer ontzettend zin hebben gekregen in het lente weer!