Het is alweer zo lang geleden dat ik een artikel als dit plaatste. Maar onlangs raakte ik in gesprek met een volger en die zei; ik volg je al zo lang, maar eigenlijk ken ik je helemaal niet zo goed. Dus ik dacht, laat ik eens wat feitjes over mezelf op een rijtje zetten. Zo leren jullie weer wat nieuws over wie ik eigenlijk ben! Hopelijk vind je het leuk!

Mijn guilty pleasure; The Twilight Saga!

Ja écht hoor. Ik ben helemaal gek op de Twilight films. Als ik even zo’n bui heb kan ik ze maar zo weer allemaal achter elkaar aanzetten. Bram word er altijd helemaal ram gek van. Want dit heb ik niet alleen met de Twilight films, maar ook met de 50 Shades boeken, Grey’s Anatomy en nog een aantal series. Ik kan ze dan over en over blijven kijken of lezen. 

Muzieksmaak, piano muziek tot rock

Qua muziek vind ik heel veel dingen leuk. Van John Mayer tot Rock muziek. Het staat allemaal in mijn Spotify lijst. Zelfs piano muziek vind ik heerlijk om naar te luisteren. Vooral tijdens het werken, dan kan ik mij beter concentreren. 

Stiekeme snoeper

Ik ben écht een stiekeme snoeper. Vooral als Noé op bed ligt ben ik snel geneigd om even te kijken wat er in de voorraad kast ligt. Helaas is vaak door al mijn gesnoep mijn lekkers al op en pak ik vaak iets wat ik eigenlijk heb gehaald voor Bram.

Ik ben heel slecht in namen onthouden

En als ik eerlijk ben, ook in het onthouden van gezichten. Vooral op events val ik snel door de mand. Ik kom dan vaak genoeg collega bloggers tegen die ik bijvoorbeeld al jaren volg, maar dan gewoon niet herken. SLECHT!

No make-up day everyday!

Ik ben gek op make-up. Maar als het aan mij ligt draag ik het alleen als ik écht moet of een leuke gelegenheid heb. Iets met luiheid…

Je mag mij altijd wakker maken voor..

Chocolade, pannenkoeken, sushi (vooral die van mijn favoriet, sushipoint!) en uiteraard dikke kusjes en knuffels van mijn kleine meid.

Meisjes mama

Ik had stiekem al voor Noé de droom dat ik een meisjes mama zou worden. Het was dan ook wel een klein beetje een schok dat ik nu een jongetje mag verwachten. Hier ben ik stiekem toch ook wel heeeeeel erg blij mee!

Luier tijd…

BAH! Als ik ergens een hekel aan heb is het wel een poepluier. Als het even kan dan schuif ik dat vieze klusje door naar Bram.

Haren los of vast?

Altijd vast! En toch betaal ik klauwen met geld om mijn haren te laten knippen en verven terwijl het de rest van de tijd vast zit.

Zomer of winter?

Mijn favoriete seizoen is de zomer, maar dan wel met een temperatuur van 22 graden. Niet te warm, niet te koud. Precies goed om zonder jas te kunnen lopen maar ook niet weg zweet.

Ochtend mens

Ik krijg het meeste voor elkaar in de ochtend. Vooral als ik even de tijd heb zonder kind of man aan mijn hoofd. In de avond ben ik al snel geneigd om op de bank in slaap te vallen rond 21.00 uur.

Hopelijk vond je het leuk om zo weer wat random feitjes over mij te lezen en mij iets beter te leren kennen. Heb je nog dingen die je van mij wilt weten? Laat ze dan weten in de comments.