Garnier BIO Argan Dagcrème

Garnier BIO introduceert de zijn eerste biologische huidverzorgingslijn. De nieuwe lijn bestaat uit een totaal van elf gezichtsproducten. Ik laat jullie vandaag de Garnier BIO Argan Dagcrème zien, lees je mee?

Over Garnier BIO Argan Dagcrème

Bij Garnier geloven ze dat er voor elke huidtype een unieke plant is. Een mooie filosofie toch? De natuurlijke eigenschappen van deze planten zorgen voor een optimale verzorging. Alle planten en ingrediënten uit de Ganier BIO lijn zijn zorgvuldig gekozen en bevatte de meest werkzame stoffen.

De beloftes van Garnier

  • Cosmos Organic – De producten zijn biologisch gecertificeerd door ECOCERT
  • Vegan Formules – De formules zijn vrij van ingrediënten van dierlijke oorsprong.
  • Hernieuwbare Bronnen
  • Fair Trade – Alle ingrediënten zijn biologisch verbouwd

Het gebruik

De Argan voedende dagcrème is ideaal te gebruiken als je een gevoelige en droge huid hebt. De dagcrème is namelijk verrijkt met biologische geteelde arganolië, aloë vera en hyaluronzuur. Daarnaast geeft het de hele dag door hydratatie.

Zoals jullie misschien inmiddels weten gebruik ik graag producten die biologisch en dierproefvrij zijn. Deze nieuwe lijn van Garnier BIO sprak me dan ook gelijk aan.

Je kan de voedende dagcrème op twee verschillende manieren gebruiken in de ochtend en avond of alleen voor de avond als extra rijke verzorging. Ik gebruik hem zelf alleen als dagcrème. Ik breng hem aan op een gereinigde huid. Ik breng de crème met een ronddraaiende beweging aan. De formule laat zich makkelijk verdelen en trekt snel in.

Zoals je op de twee foto’s hier boven ziet is het een volle crème maar zeker niet te vettig. Mijn huid voelt gelijk zacht en soepel aan en ook in de loop van de dag blijft mijn gezicht gehydrateerd aanvoelen. De argan olie die hierin verwerkt is bevat een hoge concentratie aan vetzuren en geeft je huid echt een hydratatie boost!

Conclusie

De dagcrème heeft een hele zacht subtiele geur die snel vervaagd. En ik kan zeker zeggen dat deze crème goed te gebruiken is bij een gevoelige huid. Vooral voor hydratatie scoort deze dagcrème hoog bij mij, heerlijk ook nu het herfst is. Mijn huid heeft dan echt wel wat extra’s nodig.

Garnier BIO Argan Dagcrème is verkrijgbaar bij o.a. Bol.com voor €7,19.