In de zomer zijn we niet weg te slaan uit onze tuin, maar in de winter zitten we er nauwelijks. Eigenlijk is dat heel zonde, want wanneer je het een beetje goed aanpakt kun je ook in de winter lekker genieten in je tuin! Wij geven je daarom graag wat leuke tips om ook in de winter in jouw tuin te kunnen genieten!

Hangmat

Een hangmat is natuurlijk fantastisch in de zomer, maar ook in de winter kun je hier heel fijn in liggen! Niet in je bikini weliswaar, maar in je winterjas. Stiekem is dit nog fijner, want onze winterjas zorgt ervoor dat we heerlijk zacht en warm liggen. Heb je het nog koud aan je benen? Zorg dan voor een lekker warm dekentje. Geniet heerlijk van het koude weer op je wangen en misschien wel het winterzonnetje! Wanneer je beschut ligt kan dit zelfs heel warm zijn! Hangmatten zijn dus zo gek nog niet! Of wat dacht je van een tweepersoons hangmat? Dan heb je het samen nog warmer!

Vuurtje

Om het warm te krijgen is het maken van een vuurtje in je tuin heerlijk. Je kunt dit makkelijk doen met wat hout en aanmaakblokjes. Gebruik bij voorkeur een goede vuurkorf, want vuur moet je ten allen tijden wel veilig maken en houden. Zijn je kindjes erbij? Let dan wel even op de veiligheid en hou ze wat op afstand. In de avond kunnen jullie lekker marshmallows maken boven het vuur en genieten van de warmte!

Gezelligheid

Ook in de winter kan het gezellig zijn in je tuin. Je moet er dan wel wat voor doen. Tussen de natte bladeren zitten, op een vieze loungebank etc. is natuurlijk geen succes. Maak je tuin goed schoon en hou hem netjes. Op die manier nodigt het ook sneller uit om ervan te gaan genieten. Maak het gezellig en hang wat kerstlampjes op. De dagen zijn namelijk wat donker en juist de lampjes zorgen voor die fijne sfeer.

Loungehoekje met heaters

Heb je misschien een overkapping? Dan heb je wellicht ook een fijn loungehoekje daaronder. Je kunt dan ook tijdens regenachtige dagen buiten vertoeven. Als het dan koud is hang je een fijne heater op die je warm houdt. Intens genieten natuurlijk!! Nodig wat vrienden uit en ga samen lekker warm buiten zitten. Schenk er een warme chocomel met slagroom bij of wat glühwein en serveer wat lekkere warme hapjes. Gezelligheid ten top!