Omdat de kerstvakantie voor de deur staat is het tijd om na te gaan denken wat te gaan doen. Ben je klaar voor wat relaxmomenten? Dan is het misschien een goed idee om een winterzon vakantie te boeken en er lekker met je gezin of partner/vriendinnen op uit te gaan. In de winter kun je namelijk op veel plekken genieten van heerlijk weer. Waar je het beste heen kunt gaan en hoe je het beste nu nog boekt lees je in dit artikel.

Winterzon

De winterzon is natuurlijk heerlijk! Niets is fijner om er na de drukke periode rondom de feestdagen lekker op uit te gaan en de warme zon op je huid te voelen. Genieten ten top als je het ons vraagt! Maar stel je wilt gaan boeken, waar moet je dan heen voor wat lekker weer? Feit is dat wanneer je in de winter wilt genieten van lekkere temperaturen je wel een eindje moet vliegen. Kortbij is het simpelweg te koud. Curacao is bijvoorbeeld een heerlijk voorbeeld, maar ook de Canarische Eilanden of Egypte zijn aanraders. In februari op zonvakantie hoeft dus helemaal geen probleem te zijn!

Last minute boeken

Vroeger was last minute boeken echt een ding, maar tegenwoordig lijkt dat niet meer zo interessant. Toch kan het zeker lonen om nu nog voor de kerstvakantie te boeken. Ons advies is om dat lekker online te doen. Er is namelijk nog genoeg keuze en online kun je goed accommodaties en reizen vergelijken. Mocht je met je gezin op reis willen gaan naar de winterzon, dan hebben we nog een leuke tip voor je. Boek namelijk last minute een all inclusive vakantie! Voor gezinnen is deze formule ideaal. Je kunt gaan eten wanneer je wilt en kunt nemen hoeveel je wilt. Ook wanneer de kinderen wat groter zijn is all inclusive heel fijn, want ze kunnen zo zelf hun eten en drinken halen de hele dag door. En wat dacht je van onbeperkt ijsjes voor de kids en cocktails voor jou?

Het mag wel duidelijk zijn dat het boeken van een winterzon vakantie heerlijk is. Zeker nu de drukte van de feestdagen echt toe lijkt te slaan en het weer niet al te best is met regen. Op jouw bestemming kun je even helemaal bijkomen en lekker opladen. Zo ga je stralend met jouw zongebruinde huidje en met veel nieuwe energie het nieuwe jaar in! Geniet van je vakantie!!