Woonliving woonaccessoires

Onlangs ben ik een hele leuke samenwerking aan gegaan met Woonliving. Zij verkopen duurzame meubels en woonaccessoires die een leven lang meegaan maar tegelijk ook onze planeet beschermt bij het produceren hiervan. Vandaag laat ik jullie wat items zien uit de webshop van Woonliving en hoe ik deze gestyled heb in mijn huis.

Woonliving woonaccessoires

Het verhaal achter Woonliving

Woonliving is in 2017 opgericht door een jonge groep ondernemers, en dat merk je ook in in ambitie en communicatie; energiek en verfrissend! Woonliving verkoopt duurzame meubels voor een betaalbare prijs. Dit is mogelijk omdat zij rechtstreeks samenwerken met onafhankelijke designer en meubelmakers. En het aller mooiste is dat voor elke 100 bestellingen plant Woonliving een boom in Nederland!

shop klimaatvriendelijk

Woonliving is een webshop met duurzame kwaliteitsmeubels en produceert en ontwerpt meubels die gemaakt worden in Europa. Het doel is om meubels en woonaccessoires te geven die levenslang mee gaan maar tegelijk ook onze planeet beschermt tijdens het proces. In de webshop staat ook duidelijk vermeld welk product milieubewust is of niet en waarom.

Woonliving woonaccessoires

Woonliving woonaccessoires

Woonliving kussens wol Samson

Ik mijn huis vind je in elke woonruimte wel kussen en ik kan er niet genoeg hebben! Ik koos voor twee kussen die ik afwissel op mijn bank of bed, zoals hier heb ik de kussen gestyled op mijn bed. De wol Samson kussens zijn heerlijk groot en hebben een afmeting van 60 x 20 x 60 cm en zijn crème kleurig. Ook was ik gelijk verliefd op het werkje in kussens, elke Samson kussen heeft zijn eigen unieke patroon. Zoals je al kon lezen zijn deze kussens van wol gemaakt en voelen warm en zacht aan. Ze zijn stevig en geven een goede steun in de rug. De kussen zijn een eye-catcher en geven een de ruimte waar je ze ook gebruikt gelijk meer sfeer!

Woonliving kussens wol Samson zijn verkrijgbaar bij voor €39,00 per stuk

Woonliving woonaccessoires

Woonliving woonaccessoires

Woonliving houten witte school – eetkamerstoel

Doet deze stoel je niet gelijk herinneringen aan vroeger aan de stoelen op school? Het model is en blijft een tijdloos design die je overal en altijd kan neerzetten en gebruiken. Ik zocht nog een goede stevige stoel voor bij het bureau van mijn dochter. De afwerking is erg mooi en het is leuk om de stoel nog te stylen naar je eigen smaak met een kussen. Aan de onderkant zitten wel beschermingsdoppen om beschadiging van de vloer tegen te gaan, toch heb ik zelf nog extra bescherming aangebracht met stoelbeschermers. Ik heb namelijk een zelf geverfde vloer en ben dus extra voorzichtig. Ik vind deze retro schoolstoel helemaal tot zijn rechtkomen in de slaapkamer van mijn dochter en ben er dan ook super blij mee!

Woonliving houten witte school – eetkamerstoel is verkrijgbaar voor €89,00

Woonliving woonaccessoires

Ik heb jullie twee prachtige items lasten zien uit de webshop van Woonliving maar ze hebben nog zoveel meer moois. En wat mij aanspreekt in het concept van Woonliving is dat ze milieubewust zijn en toch betaalbaar. Ik kan je zeker aanraden om eens een kijkje nemen bij Woonliving!

 

 

Woonliving woonaccessoires