Wittmann: het nieuwe design merk van Mister Design

Jullie weten dat ik uren kan rondkijken op het internet naar de mooiste pareltjes voor mijn interieur en dit vervolgens graag met jullie deel. En ik heb weer wat moois gevonden! Namelijk het nieuwe design merk van MisterDesign: Wittmann. MisterDesign is een van mijn favoriete webwinkels als het op interieur aankomt, hier vind je echt de gaafste dingen. In dit blog laat ik je mijn favorieten zien, lees je mee?

Wittmann

Het merk Wittmann is nieuw bij MisterDesign, maar bestaat echter al sinds 1896. Inmiddels is de vierde generatie aan het roer, onder leiding van Ulrike Wittmann en haar man. Het merk begon als zadelmakerij, maar ging al snel over in een meubelmakerij. Ulrike werkt samen met internationale designers en samen komen ze tot de beste ideeën.

Wittmann: het nieuwe design merk van Mister Design

Eyecatchers voor je interieur

De meubels van Wittmann zijn echte eyecatchers voor in je interieur. Door de bijzondere vormen en mooie kleuren zijn de meubels verre van standaard, perfect wanneer je net even wat extra’s wil. Mijn favoriet is de Vuelta bank. Ik vind dit echt een plaatje! De combinatie van de fluwelen look, hippe pootjes en mooie vorm maakt hem perfect voor ieder interieur. De Vuelta bank is ontworpen door Jaime Hayon. Jaime is een Spaanse kunstenaar en werkt als industrieel designer voor diverse merken. Naast meubels, ontwerpt Jaime ook accessoires.

Design meubelen

Wil je wat nieuws in je interieur? Dan is het aan te raden om je eens te verdiepen in design meubelen. Design meubelen zijn wellicht wat duurder, maar dan heb je ook echt even wat anders dan de standaard woonwinkels. Op de webshop van MisterDesign vind je naast het merk Wittmann, ook vele andere toffe design merken. Zeker de moeite waard om eens lekker online rond te snuffelen.

Heb jij design meubelen in je woning?

Wittmann: het nieuwe design merk van Mister Design