Max Factor Lipfinity is al meer dan 20 jaar een musthave voor alle vrouwen wereldwijd. En dat is niet zomaar, Lipfinity zorgt er namelijk voor dat de lippen langdurig zijn voorzien zijn van een mooie kleur. Ter gelegenheid van het 20 jaar bestaan heeft Max Factor de Lipfinity Rising Star Collection gelanceerd, bestaande uit 6 kleuren.

MAX FACTOR LIPFINITY RISING STAR COLLECTION MAX FACTOR LIPFINITY RISING STAR COLLECTION

Over Max Factor Lipfinity Rising Star Collection

Lipfinity biedt een levendige kleur in een flexibele formule die de hele dag blijft zitten. De lip colour glijdt gemakkelijk over de lippen voor een comfortabele finish die zo zacht is dat zij flexibel en bewegelijk blijft, zonder schilfertjes. De kleur wordt geseald door een verzorgende top coat die hydrateert en de lippen tegelijkertijd direct van glans voorziet, waarbij de kleur wordt gefixeerd zodat deze de hele dag niet afgeeft.

verpakking LIPFINITY RISING STAR COLLECTION

De nieuwe collectie bevat 6 nieuwe trendy kleuren:

#80 Starglow

#82 Stardust

#84 Rising Star

#86 Superstar

#88 Starlet

#90 Starstruck

MAX FACTOR LIPFINITY RISING STAR COLLECTION MAX FACTOR LIPFINITY RISING STAR COLLECTION

Hoe werkt Max Factor Lipfinity Rising Star?

Max Factor Lipfinity Rising Star bevat zoals je zit een kleur en een top coat. Zorg ervoor dat je lippen schoon en droog zijn voordat je het product aanbrengt. Vervolgens breng je eerst de kleur aan op de lippen. Ik laat het een paar seconde drogen, je voelt dat de substantie droog word op de lippen en daarna doe ik de top coat erover heen aan. De top coat zorgt dat de kleur lang blijft zitten maar toch fijn en licht aanvoelt zonder een droog gevoel. De finish van de Max Factor Lipfinity is mat.

MAX FACTOR LIPFINITY RISING STAR COLLECTION

Hoelang blijft het dan zitten?

En dat is waar Max Factor Lipfinity, de duur hoelang de lippenstift blijft zitten. Dit is mijn eerste ervaring met Max Factor Lipfinity en ik ben zeer onder de indruk. De kleur blijft zeker meerdere uren mooi zitten en voelt fijn aan. Zelf na eten en drinken zit de kleur er nog goed o. Normaal blijft bij mij een kleur echt max. 1 uur zitten, misschien zelf nog minder. Dus ja ik ben verrast en zeer tevreden over de houdbaarheid van Max Factor Lipfinity Rising Star collection.

Swatches

Hierbij boven zie je de swatches van de kleuren (net aangebracht) van links naar rechts:

#80 Starglow, #82 Stardust, #84 Rising Star, #86 Superstar, #88 Starlet, #90 Starstruck. Mijn favoriet van deze collectie is Stardust en Superstar.

MAX FACTOR LIPFINITY RISING STAR COLLECTION

Conclusie

De nieuwe Max Factor Lipfinity collectie bevat hele mooie warme kleuren voor het aankomend najaar en winter. De verpakking oogt luxiues en is makkelijk in gebruik. Lipfinity doet wat het beloofd en blijft uren mooi op de lippen zitten. Het voelt niet droog en/of plakkerig aan maar heeft wel een hele mooie matte finish. Wat mij betreft is dit wat iedere vrouw nodig heeft, want hoe vervelend is het om elke keer maar weer je lippen te stiften.

De Max Factor Lipfinity Rising Star kleuren zijn verkrijgbaar bij o.a. Bol.com en andere drogisterijen voor €17,99 per stuk. Bij Bol.com zijn ze nu ook nog eens in prijs verlaagd en dus verkrijgbaar vanaf €9!

Pin MAX FACTOR LIPFINITY