De schoenentrends voor het najaar 2020

De zomer loopt aan zijn einde en het najaar is in aantocht, de perfecte tijd om je schoenengarderobe eens onder handen te nemen. Helaas, de slippers en sandaaltjes kunnen weer opgeborgen worden. Het goede nieuws: die leuke sneakers en laarsjes kunnen weer tevoorschijn komen. Dit najaar zien we diverse nieuwe en oude schoenentrends in het trendbeeld, wij delen ze graag met je. Lees je mee?

Cowboylaarzen

Je kunt er dit seizoen niet omheen: de cowboylaars. Stoere modellen met een western uitstraling in diverse kleuren zoals cognac, zwart en wit. Qua kleding zien we dit seizoen veel jurken en lange rokken, om de outfit dan wat stoerder te maken staat een cowboylaars hier perfect bij. Met een paar cowboylaarzen kun je vele outfits afmaken, dit is dus zeker niet te missen in je schoenengarderobe!

Balenciaga

Plateausneakers

De plateausneaker is een trend die wel al enkele seizoenen zien, maar die nog steeds hot is. Kijk bijvoorbeeld eens naar Balenciaga schoenen, de koning als het gaat om toffe plateau sneakers. Plateausneakers zijn echte eyecatchers en geven zelfs een simpele outfit een compleet andere look. Plateausneakers kun je eigenlijk het hele jaar door dragen, investeer eenmalig in een mooi paar en heb er lang plezier van!

Filling Pieces

Witte sneakers

Naast plateausneakers, zijn ook witte sneakers onmisbaar in je schoenenkast. Voorheen dacht men dat witte sneakers vooral in de lente en zomer gedragen konden worden, maar tegenwoordig dragen wij ze het hele jaar door. Ook in de herfst en winter, maakt een witte sneaker je outfit een stuk frisser. Voor zowel mijzelf als mijn man kijk ik graag naar Filling Pieces schoenen. Filling Pieces is een mooi merk, met hele toffe sneakers. Liever geen wit? Kijk dan eens naar de zwarte of cognac variant, ook erg gaaf.

Loafers

Loafers, oftewel de instapper, gaan we ook weer veel zien dit najaar. Waar je in het voorjaar wellicht kiest voor een lichte loafer, kun je in het najaar beter gaan voor een zwarte of donkerbruine. De loafer kan onder elke outfit gecombineerd worden en geeft een geklede look. Wat nieuw is dit seizoen, is de loafer met hak. Dit maakt de loafer nog net wat chiquer en is daardoor perfect om te dragen naar je werk of een zakelijke afspraak. Ik heb zelf nog geen loafers, maar ik ga ze wel zeker even scoren voor het najaar!

Welke schoenen draag jij graag in het najaar?

De schoenentrends voor het najaar 2020 pin