Met korting een dagje uit!

Een dagje uit is voor de meeste kinderen (en ouders) een feestje! Een dagje dierentuin, pretpark of naar een voorstelling is de perfecte dagbesteding. Nadeel is dat het vaak hoog in de kosten kan lopen, voor een gemiddeld pretpark betaal je soms al rond de € 30,00 tot € 40,00 entree. Aardig duur als je dan met het hele gezin wilt gaan. Toch zijn er een aantal mogelijkheden om met minder budget een dagje uit te gaan, lees snel verder voor onze tips.

Dagje uit Kasteel

Check deze actiewebsites voor korting

Er zijn diverse websites waarbij je met korting, of door middel van een veiling, goedkoper tickets kan scoren voor een dagje uit. Denk aan pretparken, dierentuinen, voorstellingen en musea. Onze favoriete websites die ik regelmatig check voor goedkope kaartjes:
Vakantieveilingen. Hier kun je bieden op entreetickets.
Ticketveiling. Dit werkt hetzelfde als Vakantieveilingen.
Social Deal. Naast dat je hier goedkoper een etentje of hotelovernachting kunt boeken, staan er ook regelmatig entreetickets voor dagjes uit op.
Actie van de dag. Ook op deze website scoor je voordelig kaartjes voor dagjes uit, zo kun je nu bijvoorbeeld kiezen voor Julianatoren, Mondo Verde of Plopsaland.

Dagje uit Efteling

Spaar voor korting bij de supermarkt

Ook bij de bekendere supermarkten zoals Jumbo en Albert Heijn kun je regelmatig sparen voor korting. Zo had Albert Heijn laatst een actie waarbij je korting kon sparen voor de Efteling en het tweede kaartje gratis bij diverse uitjes. Ook bij de Jumbo kun je met de Jumbo Extra’s pas of app sparen voor korting op diverse uitjes zoals dierentuinen en pretparken. De moeite waard om in de gaten te houden!

Dagje uit Burgers Zoo klein

Check Marktplaats

Ook op Marktplaats vind je regelmatig aangeboden entreetickets. Dit zijn bijvoorbeeld kaarten die al gekocht zijn, maar waarvan de mensen toch niet meer kunnen gaan. Vaak mogen deze voor een lagere prijs weg. Let wel op dat je niet opgelicht wordt, dit gebeurt helaas nog weleens. Tip: probeer of je de entreetickets kunt ophalen, dan weet je zeker dat het goed zit.

Wat is jouw tip voor een goedkoop dagje uit?

Met korting een dagje uit!