Met deze zonnebril trends ben je iedereen voor!

Nu de zon weer schijnt, kun je eindelijk die zonnebrillen weer bovenhalen. Niet alleen omdat die zonnestralen toch echt wel lastig zijn voor je ogen, maar ook omdat ze er zo gaaf uitzien. Je voelt je niet alleen beter met een zonnebril op, je ziet er gewoon echt cooler uit. Je wil met je nieuwe trendy bril vast wel even opscheppen bij je vrienden. Hier is een overzicht van de nieuwste trends van dit jaar, zodat jij iedereen alvast voor kan zijn!

2020: het jaar van de geometrie

Geometrische vormen zijn dé trend van dit jaar! Van vierkant tot rechthoekig en van ovaal tot rond, alles kan in 2020.
Je kunt eigenlijk niet slecht kiezen. Met grote ronde glazen zie je er stoer en modern uit. Ook zie je enorm veel gave vierkante glazen. Misschien is het wel leuk om te kiezen voor een hexagonale zonnebril. Klinkt heel technisch, niet? Het gaat hierom zeshoekige glazen. Ja, je leest het goed, zes hoeken. Deze brillen worden steeds populairder. De uitgelezen kans voor je om ook een trendsetter te worden!

Waar je ook voor kiest, kies voor een oversized bril. Hoe groter, hoe beter! Sla de pagina’s van de roddelblaadjes maar eens om, je zal zien dat alle sterren voor grote zonnebrillen kiezen. Zij doen dit vooral om hun gezicht wat voor de paparazzi te verbergen, maar het is niet omdat jij (nog geen) ster bent dat je hun stijl niet mag overnemen!

zonnebril 2

Musthaves: de cat-eye en de pilotenbril

Verder moet je zeker een zogenaamde ¨cat-eye¨- en een pilotenbril in je collectie hebben. Je kunt het vast al raden, de cat-eye zonnebrillen lijken wat op kattenogen. Je krijgt hier een ultra-vrouwelijke look mee. Met je kattenogen zal je er sexy uitzien en straal je pure girlpower uit! Een andere musthave is toch wel de pilotenbril. Wanneer je met deze bril achter het stuur van je auto of motor kruipt, zal je je meteen een echte piloot wanen. Je geeft de zon geen kans en je ziet er steengoed uit.

Wil je een unieke bril, kies dan voor Escobar van Prive Revaux. Prive Revaux is niet zo bekend als bijvoorbeeld Ray Ban, maar het is een merk waar heel veel sterren voor kiezen. Gelukkig voor jou zijn de brillen helemaal niet duur. Escobar is hun prachtexemplaar voor dit jaar. Deze bril zal je er heel zelfverzekerd laten uitzien en je zal je vast ook zo voelen.

Brilketting

Vergeet de brilketting niet

Aan brilkettingen had je waarschijnlijk nog niet gedacht. Je kent ze wel, de schakelkettingen die je aan je zonnebril hangt. Kapten & Son is hier het merk dat je moet hebben. Een sterk materiaal met een ultramodern design. Je kunt voor een zilveren of een gouden ketting kiezen. Misschien goed om beide in je collectie te hebben, zodat je elke outfit helemaal af kan maken. Zo zorg je er niet alleen voor dat je je bril niet kwijt raakt, je maakt er nog eens een echt fashion statement mee ook!

Met deze zonnebril trends ben je iedereen voor! pin