Voorfoto-01

Zo einde zomer begint de tijd weer om veel kaarsen te branden maar eigenlijk door ik dit wel het hele jaar door. Sinds kort heb ik een heerlijke geur van het merk Milkhouse Candle Co. Creamery Tiki Beach Flower. Ik vind het heel belangrijk dat je huis lekker ruikt en is voor mij sfeer bepalend. Benieuwd naar mijn ervaring van deze geurkaars, lees dan gauw verder!

Milkhouse Candle Co. Creamery Tiki Beach Flower

Over Milkhouse Candle Co. Creamery Tiki Beach Flower

Milkhouse Candle Co. Creamery Tiki Beach Flower is een heerlijk zachte, frisse geur die een gezellige sfeer creëert in huis. De kaars is 100% samengesteld met natuurlijke ingrediënten. En is een samenstelling van bijenwas en en sojawas.

Milkhouse Candle Co. Creamery Tiki Beach Flower

Milkhouse Candle Co. Creamery Tiki Beach Flower

De verpakking van Milkhouse Candle Co. Creamery Tiki Beach Flower

Als je de glazendeksel van de pot waarin de kaars afhaalt zie je dat de kaars niet één maar twee lonten bevat. Deze zijn gemaakt van katoen en is loodvrij. Er zijn twee varianten één met een inhoud van 454 gr en één van 624 gr. Ik heb 454 gr en die vind ik al best groot.

Milkhouse Candle Co. Creamery Tiki Beach Flower

De geur Milkhouse Candle Co. Creamery Tiki Beach Flower

Zodra je de pot al opend ruik je de geur. Het is een zachte, bloemige, fruitige zomer geur. Heerlijk voor de zomer maanden en ook voor de overgang naar de herfst. Omdat mijn huis ook heel licht is en een beach-stijl heeft past deze geur helemaal. Als je de kaars gaat branden ruikt binnen enkele minuten de hele ruimte heerlijk naar deze geur. Ook als de kaars gedoofd is blijft de geur nog goed hangen.

Samenstelling van de geur:

  • Rode bessen
  • Exotische bloemige noten
  • Zee noten
  • Meloen
  • Ananas

Milkhouse Candle Co. Creamery Tiki Beach Flower

Veilig gebruik van Milkhouse Candle Co. Creamery Tiki Beach Flower

Als je de kaars gaat branden is het belangrijk om hem op een hitte bestendige plek te zetten en de ruimte heeft. Er word geadviseerd om de kaars niet langer dan 4 uur achter elkaar te laten branden. En vanzelfsprekend  nooit onbeheerd. Wat ik wel doe is af en toe de lont bij te knippen, anders worden de vlammen te groot. Wat leuk is aan de verpakking is dat als de kaars helemaal opgebrand is, je de pot kan gebruiken voor andere doeleinde.

Milkhouse Candle Co. Creamery Tiki Beach Flower

De kaars heb ik inmiddels al enkele weken en brand hem bijna dagelijks. Hij kan heel veel branduren hebben, ik ben namelijk net op de helft. De geur blijft van begin tot het einde goed, niet te heftig maar de hele ruimte krijgt wel een heerlijke frisse geur.

Milkhouse Candle Co. Creamery Tiki Beach Flower is online verkrijgbaar bij Notino vanaf 27,60 454gr.