De mooiste bloemen voor in je woning en in de tuin

De zomer komt aan zijn einde, maar hoe gezellig is het om in je woning altijd een zomers gevoel te hebben? Met mooie bloemen in je woning heb je altijd een fijne sfeer. Bloemen zijn echt niet alleen voor het voorjaar, ook in de herfst en winter kunnen deze je huis opfleuren. In dit artikel deel ik de mooiste bloemen voor binnen en buiten met je, lees je mee?

Amaryllis

De Amaryllis is een kleurrijke bloem met een exotische uitstraling. En wat extra leuk is, de Amaryllis is perfect voor binnenshuis! Plaats ze in een mooie pot en genieten maar. De Amaryllis bloeit in de wintermaanden januari en februari, waardoor ze extra zorgen voor een fijne sfeer tijdens deze koude maanden. Haal dat zonnetje maar in huis! Wist je dat je Amaryllis bollen gemakkelijk online kunt kopen? Een Amaryllis kopen doe je hier!

Krokus

Krokussen

Hoewel de Amaryllis voor binnen is, zijn Krokussen juist voor buiten. Krokusbollen bloeien in de herfst en in de lente, zo heb je meerdere malen per jaar een stralende tuin. Krokusbollen verwilderen gemakkelijk, waardoor je ze maar een keer hoeft te planten en er vervolgens jaren van kunt genieten. Ook krokusbullen shop je online, voor welke kleur zou jij gaan?

Blauwe druifjes

Blauwe druifjes zijn misschien wel mijn favoriete bloemen. Wanneer deze uitkomen in onze tuin, weet ik dat het voorjaar echt is begonnen! En hoe handig, nest als de krokus verwildert ook de blauwe druif zelf. Hierdoor komen ze elk jaar terug en hebben ze relatief weinig onderhoud nodig. Plant ze samen met de krokussen voor een kleurrijke tuin.

Ranonkel

De ranonkel is een prachtige voorjaarsbloem, verkrijgbaar in diverse kleuren zoals wit, roze en rood. Ranonkels bloeien in je tuin, maar wist je dat je deze ook mooi in je woning kunt gebruiken? Het zijn namelijk snijbloemen, waardoor ze perfect staan in een mooie vaas. En top voor nu: ranonkels kun je planten tot december! Ga dus nu aan de slag en geniet in het voorjaar van deze mooie bloemen.

Wat is jouw favoriete bloem?

De mooiste bloemen voor in je woning en in de tuin