Originele cadeautips voor het najaar

Ken je dat? Je bent uitgenodigd voor een verjaardag, maar je hebt totaal geen idee wat je cadeau wil geven. Het lijkt of die persoon alles al heeft, waar maak je hem of haar nog blij mee? Wij zijn op zoek gegaan naar originele cadeautips voor jarigen in het najaar, lees je mee?

Lexon draadloze smartphone oplader met super UV sanitizer

Een draadloze telefoonoplader die tegelijkertijd je smartphone ontsmet met UV licht. Ja, dat bestaat en het werkt nog perfect ook! De Lexon Obli werkt met UV-Led technologie met antibacterieel licht. Binnen 20 minuten is bijna 100% van de ziektekiemen op je smartphone verdwenen. Zeker in deze tijd wanneer we veel moeten ontsmetten en reinigen is dit een ideaal cadeau! Je shopt de Lexon Obli voor € 89,99 op.

kom op een tafel

Oesterkaars uit Nederland

Ik hoor je denken: een Oesterkaars? De Oesterkaars van Uneven is gemaakt van afval van Zeeuwse oesterschelpen en is navulbaar. Zo kun je oneindig blijven genieten van de Oesterkaars die zowel sfeervol als uniek is. Ieder model is namelijk ‘uneven’, waardoor je altijd een uniek exemplaar hebt. De kaarsen komen in een chique verpakking met als extraatje een Perfumed Pearl. Deze kun je mee laten smelten voor een subtiele geur. Om de kaars later bij te vullen gebruik je de duurzame ‘Refill Pearls’. De Oesterkaars kost € 12,50 inclusief luxe verpakking.

oesterkaarsoesterkaars-2

3-in-1: Laptop-, fiets- en schoudertas

Het Nederlandse merk New Looxs heeft een stijlvolle fiets/laptoptas met schouderband ontworpen, de Postino Nova. Deze tas kun je gemakkelijk bevestigen aan je bagagedrager, waardoor je geen gedoe meer hebt met schoudertassen die niet goed blijven zitten. De New Looxs Postina Nova is gemaakt van waterproof polyester en voorzien van ruime opbergvakken, zo kun je alles meenemen naar je baan of studie. De tas kost € 59,95, voor alle modellen en verkooppunten kun je kijken op www.newlooxs.nl.

Waterproof mini speaker

Deze draagbare Bluetooth speaker is slechts 3,7 centimeter hoog, super compact dus! Je kunt hem zelfs onder water gebruiken. De speaker is gemakkelijk te verbinden met een mobiel of laptop en heeft een speeltijd van 2 uur. Ook heeft deze een ‘hands free’ functie en kun je via de microfoon telefoongesprekken voeren. De Lexon Mino is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor € 39,99.

Heb jij nog een originele cadeautip?

Originele cadeautips voor het najaar-2