WIN! Maxime, Mijn Interactieve Puppy

Alle dierenartsjes in de dop opgelet! Maxime is namelijk op zoek naar een nieuw baasje! Wil je weten hoe je kans maakt om het nieuwe baasje te worden van Maxime mijn Interactieve Puppy, lees dan snel verder.

Ik weet nog heen goed dat ik als klein meisje graag een puppy wilde. Maar met een puppy komen ook veel verantwoordelijk heden. Je moet hem goed verzorgen, eten geven en heel veel knuffelen. Ik kan me voorstellen dat veel ouders dit ook met hun kids tegenkomen. Want zeg nou zelf, ieder kind wilt op een bepaald moment een huisdier. Maxime, mijn interactieve puppy is dan hét perfecte cadeau voor deze feestdagen!

WIN! Maxime, Mijn Interactieve Puppy

Eindeloos verzorgen, knuffelen en vertroetelen

Maxime is niet zomaar een puppy. Ja, ze is zacht, ziet er lief uit en heeft échte puppyoogjes waar je geen nee tegen kunt zeggen. Maar Maxime is ook regelmatig ziek en heeft dan extra liefde en verzorging nodig. Met de 7 accessoires die je meekrijgt van de VTech fokker kun je haar goed verzorgen en voelt ze zich binnen no-time weer beter.

Wat wij ook erg leuk vinden is dat ze kan blaffen. En met de magische stethoscoop kan de nieuwe eigenaar van Maxime luisteren wat Maxime zegt. (ja ja, voor je het weet is je kindje de volgende “dog wisperer”. Met Maxime, Mijn Interactieve Puppy heeft je kindje gegarandeerd een vriend voor het leven er bij. En jij, geen haren om op te ruimen en opgegeten slippers!

WIN! Maxime, Mijn Interactieve Puppy

WIN Maxime, mijn interactieve puppy t.w.v. €69,20.

Denk jij dat je Maxime een goed huisje kan geven? En wil jij samen met je kindje er voor zorgen dat Maxime goed verzorgd word? Doe dan mee aan de winactie.

  • Volg Jamey.nl op Instagram / TikTok / Facebook
  • Volg ook VTech op Instagram
  • Vertel mij waarom jij het nieuwe baasje van Maxime wilt zijn
  • Tag je vriendjes en deel de winactie (niet verplicht, maar word wel meegenomen bij de loting!)

Kun je niet wachten om je eigen puppy te nemen? De broertjes en zusjes van Maxime zijn te adopteren voor €69,20 bij onder andere Bol.com.

WIN! Maxime, Mijn Interactieve Puppy pin