Ja, je leest het goed! Je kunt namelijk kans maken op een jaar lang Nordik Sense producten! Nog niet bekend met dit merk? Lees dan snel verder.

Dat ze in Scandinavie goed zijn in design is inmiddels wel bekend. Maar vergeet ook zeker niet dat ze ontzettend goed weten hoe ze lekker moeten ontspannen. Dat is ook wel nodig met de koude maanden die ze daar hebben. Nordik Sense staat voor het verbeteren van de vaak te schaarse momenten voor jezelf. En trust me, dat doen hun producten ook zeker!

De Nordik Sense lijn bestaat uit drie elementen. Cooling, Warming en Relaxing. Elk element heeft 4 heerlijke producten: een shower gel, shower scrub, shower oil en bodylotion. Door zelf te mixen en matchen zorg je voor je eigen Hygge moment.

Hygge is zo’n woord dat niet direct te vertalen is, maar iets betekent als comfort, warmte en saamhorigheid. Het is dat gevoel dat je krijgt als je met warm gebreide sokken op de bank met je geliefde knuffelt.

Alle producten van Nordik Sense zijn verkrijgbaar bij de Albert Heijn. En voor de prijs hoef je het overigens ook niet te laten. De prijzen liggen namelijk rond de €3,99 tot €5,99.

Mijn favoriet

Mijn persoonlijke favoriet is de warming shower oil. De geur alleen al geeft je een warm gevoel. En omdat ik al snel een droge huid heb (vooral in de winter wanneer ook mijn eczeem af en toe op komt) word ik hier al helemaal blij van. Sinds kort ben ik ook begonnen met Baby&Fit, na flink zweten en afzien is het dan ook heerlijk om de warming lijn te gebruiken om mijn spieren te laten ontspannen.

Win een jaar lang Nordik Sense producten!

Zoals de titel van dit artikel al zei mag ik iemand intens gelukkig maken. Je kunt namelijk een jaar lang Nordik Sense producten winnen! In totaal zijn dit dus 12 heerlijke body care producten zodat je je eigen Hygge-tijd thuis kan creëren!

Wil jij een jaar lang Nordik Sense producten winnen?

– Volg mij en Nordik Sense op Instagram en/of Facebook
– Tag twee personen die volgens jou wel wat ‘Hygge’ tijd kan gebruiken
– Delen is niet verplicht, maar word wel op prijs gesteld!

Ik zal over twee weken de winnaar bekend maken.

Hoe ziet jouw ultieme Hygge moment eruit?

Handtekening Jamey