De Beauty Boxen kennen we allemaal wel, maar als nieuwe moeder merk ik toch dat mijn prioriteiten anders gaan liggen. Ik was dan ook enorm enthousiast toen ik een Baby Musthave box ontving! Benieuwd wat er in zat? Lees dan snel verder.

De Baby Musthave box is zoals de naam al doet vermoeden een box gevuld met leuke goodies voor je baby. Het is natuurlijk heel leuk om die gewoon zelf aan te schaffen, maar ik kan hem ook zeker aanraden als leuk kraamcadeau!

Jenny, de eigenaresse van Babymusthavebox.nl stelt alle boxen helemaal zelf samen. Zo zijn er boxen speciaal gericht op jongetjes of meisjes. Maar ook met producten voor plezierig badderen en juist douchen.

Sweet Pink box 

Ik ontving de Sweet Pink Box. Een leuke box vol goodies voor mijn kleine meisje. Nou ben je vast nieuwsgierig naar wat er allemaal in zat. Ik (nou eigenlijk Noé) laat het jullie maar al te graag zien.

Als eerste pakte wij een heel schattig bijt speeltje van Lanco uit. Deze is in de volg van een aardbei en heeft een handig gat in het midden zodat Noé hem zelf kan vastpakken. De bijt aardbei is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en is helemaal vrij van schadelijke stoffen.

Het volgende wat we tegenkwamen in de overvolle box was een super schattig knuffeltje van het merk Jollein. Ik denk dat Noé vooral de stof erg leuk vind want ze blijft er maar aan likken haha.

Next up, super super super leuke hydrofiele luiers van Jollein. Het pakket van Jollein heeft 4 van deze super leuke hydrofiele doeken (waar ik overigens geen genoeg van kan hebben). Met de flamingo print passen ze perfect bij mijn kleine vrolijke meid!

Ook zat er een hele leuke poster bij. Toevallig hebben wij een tijdje geleden bij Desenio een berg aan posters besteld voor haar kamertje. Maar deze tekst vonden we zo leuk dus we hebben er gelijk eentje gewisseld met deze poster.

En last bust not least, dit leuke slabbetje (ook van Jollein). Nou moet ik wel zeggen dat ik deze niet zo snel gebruik omdat ze nog zo groot zijn. Maar straks als ze aan de fruithapjes gaat komt deze zeker van pas!

De Baby Musthave Sweet Pink Box is echt een perfect cadeau voor een meisje. Wij zijn er echt heel erg blij mee! Wil je hem ook bestellen? Dat kan op babymusthavebox.nl voor €43,95.

Wat vind jij van deze baby box?

Handtekening Jamey