regenlaarzen

De herfst is prachtig. Elk jaargetijde heeft zo haar eigen magische eigenschappen, de mooie gekleurde zomerlucht lijkt zich verplaatst te hebben naar de grond. De bladeren van de bomen kleuren roodbruin, in het bos kleurt de grond okergeel en onderweg naar school fietsen kinderen in felblauwe regenpakken, want de herfst gaat vaak gepaard met regen! Met dit regenachtige herfstweer is het verstandig om de kindervoetjes goed te beschermen tegen de elementen, ze rennen, springen en dansen nu eenmaal graag in de regen en stampen dwars door waterplassen.

Regenlaarsjes en warme winterschoentjes

Na een zomer op sandalen en slippers wordt het nu toch echt tijd om de kindervoetjes goed te bedekken tegen de koude grond en regenbuien. Gevallen bladeren en eikels rapen tijdens een wandeling in het bos kan natuurlijk niet met open schoentjes. Het wordt dus weer tijd om te shoppen naar goede schoenen, want die van vorig jaar kunnen ze waarschijnlijk toch niet meer aan. Een paar warme stevige schoenen voor het najaar is logisch, maar schaf er meteen een paar regenlaarsjes bij aan! Deze zijn wat makkelijker schoon te maken na een mooie boswandeling.

Als je regenlaarsjes koopt moet je erop letten dat ze goed passen. Als ze te groot zijn dan kan je erop wachten dat het laarsje bij de eerste modderpoel achterblijft terwijl je kind op sokken vrolijk verder rent en springt. Te kleine laarsjes doen simpelweg zeer aan de voetjes, en dat willen we niet. Neem dus de tijd om ze te passen en geniet van de enthousiasme dat het uitzoeken met zich meebrengt.

Vrolijke kleuren en designs

Goede waterdichte schoenen en laarsjes hoeven uiteraard niet saai te zijn. Er zijn uiteenlopende designs en kleuren verkrijgbaar. Laat je inspireren op de site van Peek & Cloppenburg.

Ook voor goede degelijke winterschoenen kan je terecht bij deze shop. Vaak is de verzending gratis en heeft deze winkel mooie kortingen. Ook voor winterkleding en lekkere warme jassen zit je op deze site gebakken. Dus pak een lekkere kop chocolademelk met slagroom, ga samen met je kindje op de bank onder een dekentje zitten en geniet van het gekletter van de regen buiten terwijl jullie samen voor leuke kinderschoenen kijken.

Dus pak die mooie regenlaarsjes, trek een warme jas aan en geniet van alles wat dit seizoen te bieden heeft, want de herfst is veel meer dan alleen een koude, winderige en natte periode.

Welke kinderschoenen zijn geschikt voor de herfst?