Goodiebox Switch It Up

Nog zo’n twee dagen en dan is herfst! Dat betekend ook tijd voor verandering en de Goodiebox wilt jouw graag bij helpen met deze vernieuwende producten die een Switch It Up moment kunnen creëren. De box bevat 6 producten waarvan maar liefst vijf full size! Kijk je gauw mee naar de unboxing van de Goodiebox Switch It Up?

Goodiebox Switch It Up

Over Goodiebox Switch It Up

Als jouw dagelijks leven elke keer dezelfde routine heeft, dan is het nu tijd omdat te verandering. Verandering zit in kleine dingen. Neem bijvoorbeeld een andere route naar je werk en speel met kleding niet altijd op safe. Kleine veranderingen kunnen al een groot verschil maken.  En als je dingen vanuit een ander perspectief gaat zien komt er endrofines vrij wat zorgt voordat happy gevoel! De Goodiebox wilt met deze inhoud met vernieuwende producten een handje helpen.

Goodiebox Switch It Up

Goodiebox Switch It Up

Figs & Rouge Wonder Love Charm Elixir (Full Size)

Van dit merk is al eens eerder in de Goodiebox een product geweest, wat mij toen erg goed beviel. En zo ook deze Wonder Love Charm Elixer. Deze elixer zit vol met vitamine A, C en E. Je gebruikt het nadat je je huid gereinigd en verzorgt hebt. Vervolgens breng je hier 3 tot max. 6 druppels aan op je gezicht en je krijgt een mooie glowy resultaat. Ik vind het misschien iets te heftig dus gebruik ik hem voor mijn jukbeenderen.

Figs & Rouge Wonder Love Charm Elixir heeft een winkelwaarde van €38,00

Goodiebox Switch It Up

Evoluderm Micellar Cleansing Water (Full Size)

Ik ben gek op micellar water. Evoluderm kende ik nog niet en is een merk wat uit Frankrijk komt. Deze cleansing is special ontwikkelt om je huid te reinigen en te verzorgen. Ik gebruik micellar water altijd als laatste stap bij het reinigen. Ik heb deze gelijk gister avond gebruikt en haalt alle resten van make-up weg. Mijn huid voelde niet trekkerig aan.

Evoluderm Micellar Cleansing Water heeft een winkelwaarde van €4,00

Goodiebox Switch It Up

Goodiebox Switch It Up

Mesauda Milano 4ever Shadow (Full Size)

Ik ben voor het eerst echt onder de indruk van deze geweldige zachte, waterproof oogschaduw. Hij is heel makkelijk aan te brengen en eventueel te blenden. Maar de intense kleur en hoe mooi die blijft zitten heeft mij echt verrast! Mesauda Milano 4ever Shadow is vrij van parabenen en is waterproof.

Mesauda Milano 4ever Shadow heeft een winkelwaarde van €13,10

Goodiebox Switch It Up

-417 Time Control Firming Mask (mini)

Dit heerlijke masker heeft de magische werking van de Dode Zee. Dit modder masker absorbeert overtollige olie en onzuiverheden en exflolieert de dode huidcellen. Het masker breng je aan op een gereinigde huid en laat je zo’n 10 minuten zitten. Vervolgens afspoelen met lauw water.

-417 Time Control Firming Mask full size heeft een winkelwaarde van €39,00 voor 100ml

Goodiebox Switch It Up

Miqura Lip Mask (Full Size)

Ik heb nog nooit eerder een lip mask gezien of geprobeerd. Erg leuk om toch via de Goodiebox verandering in te brengen. Dit lip masker bevat collageen die de elasticiteit van je lippen helpt te herstellen. Breng het masker aan op schone lippen  en laat het zo’n 15 minuten zitten. De jojoba die hierin zit verzacht en voedt de lippen.

Miqura Lip Mask heeft een winkelwaarde van €9,50

Goodiebox Switch It Up

K-Glo Nourishing Hand Gloves (Full Size)

Dit unieke handschoenmasker dat uit twee lagen bestaat word je huid verwarmd, gehydrateerd en verzacht. De binnenste laag van de handschoen is vol gedrenkt met rijke oliën. Je handen voelen hierna heerlijk zacht aan.

K-Glo Nourishing Hand Gloves heeft een winkelwaarde van €5,95

Vind jij het net als ik leuk om in aanmerking te komen met nieuw merken en producten? Dan kan ik je zeker de Goodiebox adviseren. De box onderscheid zich namelijk van andere beautyboxen. Hij houdt rekening met jouw beauty profiel. Zo ontvang je altijd producten die bij jouw aansluiten. De box is maandelijks opzegbaar en kost maar €19,95 per maand en de waarde van de inhoud ligt altijd hoger.