Weleda Winterfavoriete Hoofdfoto.JPG 2

Ben jij al goed voorbereid op het koudste seizoen van het jaar? Met de Weleda Winterfavorieten geniet je heerlijke, warme geuren én houd je ook tijdens de winter een verzorgde en stralende huid!

Weleda Winterfavorieten

Weleda Winterfavorieten

Weleda heeft met een aantal van hun bekende producten 5 winterfavorieten samengesteld waarvan ik er 3 laat zien. Want zeker in de winter kan je huid wel wat extra’s gebruiken.

Weleda Winterfavorieten

Weleda Nature Cocoon Shower

Ervaar ultieme comfort met de warme geur van tonka, sinaasappel en benzoëhars. De geur is zacht en mild en een licht vleugje sinaasappel wat je terug ruikt, en deze geur vind ik zou fijn voor de winter. De douche crème is mild en zacht voor de huid. Je brengt een gewenste hoeveelheid aan op je lichaam, ik doe dat altijd met een spons. De douch crème schuimt heel licht en laat zich makkelijk verdelen over de huid. Deze douche crème bevat biologische sesamolie en reinigt op een milde manier de huid en geef hydratatie. En mijn huid is in de winter altijd net wat droger dus extra hydratie is zeker een must. Na het het douchen voelt mijn huid niet trekkerig aan en je merkt dat de Nature Cocoon shower gelijk zijn werk doet!

Weleda Nature Cocoon Shower is verkrijgbaar voor €7,99 200ml

Weleda Winterfavorieten

Weleda Lavendel Ontspannende Body Olie

Ik ben gek op huidolie, een musthave voor mij het hele jaar door eigenlijk wel. Deze olie voedt, verzorgt en verwarmt je huid en brengt je tot rust. Ik gebruik de huidolie altijd in de avond na een douche, het perfecte moment om even helemaal tot rust te komen na een drukke dag. De olie kan je makkelijk doseren door een pompsysteem, enige nadeel vind ik is dat de flacon van glas is en dus breekbaar. De huidolie trekt snel in.  Zoals je weet heeft Lavendel de eigenschap om rust te geven en is ook fijn voor je nachtrust. En een goede nachtrust is natuurlijk belangrijk om de volgende dag weer ontspannen van start te gaan.

Lavendel Ontspannende Body olie is verkrijgbaar voor €15,99 100ml

Weleda Winterfavorieten

Weleda Skin Food

Skin Food is een 100% natuurlijke alles-in-één créme met kalmerende extracten van driekleurig viooltje, Calendula en kamille. Deze intensief voedende créme herstelt de barriérefunctie van de huid en verzorgt ruwe droge plekjes. Ik gebruik deze crème in de ochtend na het reinigen van mijn gezicht. Het is een luchtige, fijne crème die snel intrekt. De geur is heel zacht en heeft een echte Weleda geur. Ook gebruik ik graag de Weleda Skin Food voor het gezichtje van mijn dochter. Het resultaat van de crème is dat je huid gevoed, zacht en glad aan voelt.

Weleda Skin Food is verkrijgbaar voor €5,99 30mlWeleda Winterfavorieten

Ik begrijp wel dat deze drie producten bij de Winterfavorieten behoren van Weleda. Allemaal hebben ze eigenschappen om de huid extra te voeden en te hydrateren in de koude wintermaanden.

Weleda Winterfavorieten