Weleda Lavendel Ontspannende Douchecrème Voor een ontspannen en rustgevend gevoel

Een van mijn favoriete doucheproducten is toch wel het merk Weleda. Zeker met mijn Vrije School achtergrond ben ik hier vanaf kinds af aan al mee bekend. De Weleda lavendel Ontspannende Douchecrème is dan ook niet nieuw voor mij maar ik heb er nog niet eerder een review overgeschreven, en vandaag wel!

Weleda Lavendel Ontspannende Douchecrème

Over Weleda Lavendel Ontspannende Douchecrème

Ervaar rust en ontspanning met Weleda Lavendel Ontspannende Douchecréme. De Mediterraanse geur van pure etherische lavendelolie versterkt het ontspannen gevoel en helpt het innerlijk balans te hervinden.

Weleda Lavendel Ontspannende Douchecrème

Weleda Lavendel Ontspannende Douchecrème

Verpakking

De tube is vrij basic en helemaal in de kleur paars wat verwijst naar de Lavendelgeur. De inhoud is 200ml en dus voldoende om er lang genoeg van te genieten! Ik vind het fijn om tubes onder de douche te gebruiken qua houvast. En door een kleine opening aan de onderzijde kan je gemakkelijk het product doseren.

Weleda Lavendel Ontspannende Douchecrème

Het gebruik van Weleda douchecrème

Ik breng met een spons op een vochtige huid de douchecrème aan. Zodra je het aanbrengt komt de subtiele en rustgevende geur van Lavendel vrij. De geur van Weleda zijn kenmerkend en ben er gek op! De douchecrème schuimt heel subtiel maar zeker wel voldoende om je dat extra schone gevoel te geven. Ik vind hem vooral heerlijk om in de avond te gebruiken net voordat ik ga slapen omdat het voor lichaam en geest zo’n ontspannen werking heeft. Na het douchen voelt mijn huid zacht en gevoed aan en geen last van een trekkerig gevoel, ondanks dat vind ik het altijd wel fijn om nog een bodylotion te gebruiken.

Weleda Lavendel Ontspannende Douchecrème

Conclusie

Fijn om nog aanvullende te weten is dat de producten van Weleda dermatologisch zijn getest. Mijn huid voelt soepel aan na gebruik. Door de milde plantaardige stoffen reinigt het de huid intensief en gaat uidrogen van de huid tegen. Ook is deze douchecrème fijn voor kinderen.

Weleda Lavendel Ontspannende Douchecrème is verkrijgbaar voor €7,99 bij o.a. Etos