Al weken ben ik aan het bedenken welk pakje ik mijn dochtertje aan wil trekken als ze eenmaal geboren is. Het eerste pakje is immers best speciaal. Ik heb een aantal setjes in gedachten maar kan jullie hulp wel gebruiken met kiezen. Help je me mee?

Noppies X Kelly Caresse

Het eerste setje waar ik direct helemaal verliefd op ben geworden was er een uit de Noppies X Kelly Caresse collectie. Naast een mint groen unisex setje heeft ze er ook een voor meisjes en eentje voor jongetjes ontworpen. Hoewel er bij een meisje natuurlijk roze hoort ben ik echt helemaal verzot op het mint groene setje. We hebben zelf in het kamertje ook veel in mint groen en het is gewoon een van mijn favoriete kleuren. Niet zo gek dus dat dit setje op mijn short list staat!

Petit Bateau

Ok, het is niet echt een pakje maar een los rompertje. Maar met een leuk broekje en een vestje heb je gelijk een leuk pakje naar mijn idee. Dit dompertje is zo lief en snoezig als je het mij vraagt. Ik heb deze bij Vente-Exclusive besteld toen ze een mooie aanbieding hadden voor Petit Bateau kleertjes. Vooral de pasvorm van deze rompertjes vind ik erg mooi. Mijn zusje zweert er bij!

Absorba

Als laatste heb ik dit rompertje gekocht in Antwerpen. Hij is echt een heel lief romantisch roze en perfect te combineren met een witte of roze legging. Toch twijfel ik nog een beetje omdat het korte mouwen heeft. Uiteraard kan ik er een jasje overheen doen maar ik kan me voorstellen dat dit in haar bedje niet zo lekker ligt.

Ik twijfel zoals je ziet nog tussen deze drie. Toch heb ik het beste gevoel bij het Noppies X Kelly Caresse pakje. Dit is eigenlijk al helemaal compleet en qua kleur ben ik er ook helemaal verliefd op.

Wat is jouw eerste keuze voor mijn dochter haar eerste pakje?

Handtekening Jamey