Deze herfst komen er weer een paar mooie nieuwe geuren uit. Ik heb er twee voor je getest. Welke is mijn favoriet geworden. Calvin Klein met de geur Obsessed of toch Katy Perry’s INDI? Lees je mee?

Calvin Klein Obsessed

Calvin Klein heeft weer een nieuwe geur voor hem en haar uitgebracht, genaamd Obsessed. Ook voor deze parfum is Kate Moss uiteraard het gezicht. De verpakking is vrij simpel, echter de geur niet. Persoonlijk vind ik het een vrij warme geur waar je de musk goed in ruikt.

Topnoten: ‘Heilige Citroen’, neroli-essence, elemihars
Hartnoten: Viooltjesblad, witte Lavendel, paarse Salie
Basisnoten: Musk Helvetolide, Ambrette, Muscenone

Obsessed for woman is verkrijgbaar in 30, 50 en 100ml bij de grotere parfumeries en warenhuizen. De prijzen beginnen bij € 49 en lopen op tot € 89.

Katy Perry’s INDI

Dat Katy Perry heerlijke geuren maakt is al wel bekend. En nu heeft ze weer een prachtige sexy muskusgeur uitgebracht met de naam INDI. In de geur zijn 11 muskus soorten verwerkt die vermengd zijn met oriëntaalse pruim en italiaanse bergamot. Denk aan een wat zwaardere geur die perfect is voor zowel een herfstachtige dag als avond.

Het gaat om het uiten van je ware zelf en het versterken van het ongelooflijke en prachtige individu die jij bent” – Katy Perry

Topnoten: witte thee, oriëntaalse pruim, Italiaanse bergamot
Hartnoten: verse lelietjes-van-dalen, cyclamen, wit cederhout
Basisnoten: amber Sultan, vanille tonkabonen, verleidelijke muskussoorten

Katy Perry’s INDI is vanaf eind oktober exclusief verkrijgbaar bij de Kruidvat. De parfum is verkrijgbaar in 2 maten, 30ml en 50ml. Eau de Parfum 50 ml – € 33 Eau de Parfum 30 ml – € 24

Mijn persoonlijke favoriet is in dit geval toch Calvin Klein Obsessed. Toch heeft Katy Perry’s INDI ook mijn aandacht positief getrokken door zowel de bijzondere verpakking en de musk geur.

Welke parfum lijkt jou het lekkerst voor deze herfst? Ga jij voor #TEAMCALVIN of #TEAMKATY ? 

Handtekening Jamey