Hij stond al een tijdje op mijn wishlist, de Michael Kors acces bradshaw Smartwatch. En toen ik van Brandfield het toffe nieuws kreeg dat ik dit pareltje mocht uitproberen maakte mijn hart gelijk een sprongetje! Benieuwd wat ik er van vind en wat je er allemaal mee kunt? Lees dan snel verder.Een smartwatch is zoals de naam al zegt een “slim” horloge. Nou zijn er natuurlijk een hele hoop soorten op de markt, toch was dit mijn favoriet. Het strakke design en de prachtige rosé kleur had mijn hart binnen no-time gestolen. Naast de rosé variant die ik heb gekozen is er ook een zilveren en gouden horloge.

Michael Kors Smartwatch

Michael Kors Smartwatch 7

Het instellen van de Smartwatch is niet heel makkelijk vond ik zelf. Hoewel ik overal gelezen heb dat het zo simpel zou gaan kreeg ik het maar niet voor elkaar. Om te beginnen moet je eerste de AndroidWear app downloaden. Deze app is gelukkig ook verkrijgbaar voor de iPhone. Eenmaal gedownload volg je een paar stappen en koppelt het horloge zich met je telefoon. Helaas heb ik het zelf nog niet voor elkaar gekregen maar je kunt ook allerlei apps koppelen waardoor je bijvoorbeeld je Saldo kunt aflezen of zelfs Google Maps kunt gebruiken.

Michael Kors Smartwatch 5

Een aantal features op een rijtje

  • Zowel voor iOS als Android geschikt
  • Het scherm gaat automatisch aan wanneer je er op kijkt
  • Toont alle binnenkomende berichten (Social Media, whatsapp, ect)
  • Ingebouwde Fitness Tracking (waaronder stappenteller en calorieverbruik)
  • Stem/spraakbesturing
  • Spatwaterdicht
  • 4 GB opslagruimte
  • Batterij gaat makkelijk een dag mee
  • De smartwatch is binnen no-time opgeladen
  • Je laat de smartwatch op met een magnetisch plaatje aan een snoer.

Michael Kors Smartwatch 4

Michael Kors Smartwatch 2

Michael Kors Smartwatch

Wat ik ook een erg leuke feature vind is dat je de achtergrond van je horloge continue kunt veranderen. Zo kan je een wijzerplaat maken met de fotos van je Instagram account of een wijzerplaat vol diamanten instellen. Ook kun je de wijzerplaten helemaal customizen door er bijvoorbeeld je agenda en batterijduur op weer te geven.

Hoewel ik mijn Michael Kors Smartwatch nog niet helemaal onder de knie heb ben ik er zo ver al ontzettend blij mee. Heb jij het horloge toevallig ook en kun je mij uitleggen hoe ik hem helemaal goed ingesteld krijg laat het dan zeker in de comments weten! Ik draag hem al met ontzettend veel plezier, maar ik weet dat ik er nog veel meer uit kan halen. De Michael Kors Acces collectie is te koop bij Brandfield voor €299.

Handtekening Jamey