Dit seizoen lanceert Etos LE Botanical Boost Rosemary & Fig. We hebben al eerder van Etos wat mogen zien uit de Botanical Boost-lijn en daarover was ik al erg te spreken. De Botanical Boost- lijn staat bij mij vooral bekend om de werking en de heerlijke intense geur. Vandaag laat ik jullie de Botanical Boost Rosemary & Fig , douche foam, massage oil en Scented Candle zien, lees je mee!

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig

Over Etos Botanical Boost Rosemary & Fig

De Rosemary & Fig lijn is in samenwerking met Hortus Botanicus en bevat plantenextracten van hoogwaardige kwaliteit. Rozemarijn is een heerlijk aromatisch kruid, omwille van zijn intense geur is hij bekend voor zijn verkwikkende werking. De vijg is een vrucht van de vijgenboom (Ficus carica) met een zoete, warme geur. De vijg staat bekend om zijn voedende werking. Een ideale lijn voor de dagen dat het kouder is en jouw extra bescherming geeft.

De producten die verkrijgbaar zijn:

  • Scented Candle
  • Shower Foam
  • Massage Oil
  • Scented Sticks
  • Body Cream
  • Bath Fizze
  • Hand Cream

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig – Shower Foam

Ik vind voor de afwisseling een foam echt heerlijk om onder de douche te gebruiken. Wat mij vooral bij deze variant opvalt is hoe heerlijk vol en zacht de foam is en de huid goed reinigt en verzorgt. De vijg zorgt voor de voedende werking en het is een combinatie van warme zoete geur en een vleugje kruidig.

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig – Shower Foam is verkrijgbaar bij Etos voor €4,99-200ml

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig – Massage Oil

Ik gebruik deze massage oil eigenlijk gewoon als een body olie. Ik gebruik hem vaak in de avond zodat het lekker kan intrekken in de huid. Ook dit product voelt zacht aan en het resultaat is bij mij dat de volgende dag bij huid zacht en gevoed aan voelt. Zorg dat je de olie goed in masseert zodat het geen vlekken kan achter laten op kleding.

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig – Massage Oil is verkrijgbaar bij Etos voor €4,99-50ml

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig – Scented Candle

Ik ben fan van geurkaarsen en ik kan er nooit genoeg hebben. De geur van de kaars is intens en warm. Vooral de rozemarijn heeft een heerlijke kruidige geur die verkwikt.

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig – Scented Candle is verkrijgbaar bij Etos voor €6,99

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig

Wat een heerlijke lijn en ik geniet echt van de warme en kruidige geur die je in alle drie de producten goed ruikt. Uit de vorige Botanical Boot- lijn was ik vooral erg te spreken over de body butter, helaas mis ik deze wel in de nieuwe lijn. Ik kan de producten zeker aanraden en ze hebben allemaal een leuk prijsje! De voorraad is beperkt op=op dus wees er snel bij als je iets uit deze lijn wilt scoren!