Trind Winter in New Delhi

De nieuwe Trind Winter in New Delhi collectie is onlangs gelanceerd. De collectie heeft 6 nieuwe verzorgende nagellakken. De mythische collectie bevat een originele oker, een prachtige groen, een diep donkerblauw, een stoere grafiet, een verfijnd rode kleur en een oudroze. Kijk je gauw mee naar de review en swatches van deze nieuwe collectie!

Trind Winter in New Delhi

Over Trind Winter in New Delhi

Trind Winter in New Delhi collectie komt uit met 6 nieuwe kleuren in een beperkte oplage. De nagellakken van Trind voorzien je nagels niet alleen van een mooie kleur maar hebben ook nog eens een verzorgende werking en maken je nagels sterker.

Trind Winter in New Delhi

Trind Winter in New Delhi

Trind Winter in New Delhi – Hindu Blue

Trind werd door deze blauwe kleur geïnspireerd door de Hindu God Kashna met haar blauwe huidskleur. Kishna is een god van compassie, tederheid en liefde. Hindu Blue is een jeans kleurige creamy nagellak. Met twee dunne laagjes heb je een mooie dekking.

Trind Winter in New Delhi

Trind Winter in New Delhi

Trind Winter in New Delhi – Kashmir Winter

Wist je dat je in het Himalaya gebied heel goed kan skiën. Elk jaar worden er in Kashmir ski wedstrijden gehouden. Kashmir Winter is een een donker stoere grafiet kleurige nagellak. Deze dekte al mooi met één laagje.

Trind Winter in New Delhi

Trind Winter in New Delhi

Trind Winter in New Delhi – Genuine Jade

Jade is een edelsteen die gezien word als beschermer tegen het kwaad. Deze kleur zie je veel terug in de traditionele Indiase kleding. Deze kleur zal bij alle huidstinten mooi passen. Ik vind het ook een mooie kleur voor lente en zomer. Genuine Jade dekt mooi met twee dunne laagjes.

Trind Winter in New Delhi

Trind Winter in New Delhi

Trind Winter in New Delhi – Spicy Saffron

Saffraan is een van de kostbaarste kruiden ter wereld. Het is letterlijk zijn gewicht in goud waard dankzij het arbeidsintensieve oogst proces. Saffraan wordt veel gebruikt in de Aziatische keuken en geeft gerechten een prachtige, rijke, diepgele kleur. Deze kleur is dé herfstkleur van dit seizoen. Deze dekte verrassend genoeg ook met één laagje.

 

Trind Winter in New Delhi

Trind Winter in New Delhi – Pink Chai

Pink Chai, tevens bekend als Noon Chai of Kashmiri Chai is een opvallend roze drankje dat gemaakt wordt van dezelfde theebladeren als groene thee maar het smaakt heel anders. Ik vind oud roze kleur voor de herfst echt perfect, ik was verrast na het aanbrengen dat het een matte finish heeft en geeft dit kleur een unieke uitstraling. Ook deze kleur dekte mooi bij één laagje.

Trind Winter in New Delhi

Trind Winter in New Delhi

Trind Winter in New Delhi – Taj Mahal Sunset

Deze diepe, masala rode kleur komt ook veel terug in traditionele Indiase sari’s voor bruiden. Het is een kleur die je veelal terug ziet komen in herfst en winter collectie. Tijdloos en vrolijk en match mooi bij elke huidstint. Voor een mooie dekking heb ik twee dunne laagjes aangebracht.

Trind Winter in New Delhi collectie is nu verkrijgbaar bij bij Trind voor €10,15 per stuk

Welke kleur spreekt jouw aan uit de nieuwe Trind Winter in New Delhi collectie?