Vichy Eye Balm, Slow Age & Micellaire Lotion

Inmiddels is Vichy één van de merken die ik dagelijks gebruik en dus niet meer weg te denken is uit mijn dagelijkse verzorging. In september was ik op het event van Vichy waar ik een huidanalyse kreeg en naar aanleiding daarvan heb ik drie producten ontvangen die het beste bij mijn huid paste.  Vandaag kan je mijn review lezen van Vichy Eye Balm, Slow Age & Micellaire Lotion, lees je mee!

 

Vichy Eye Balm, Slow Age & Micellaire Lotion

Vichy Eye Balm, Slow Age & Micellaire Lotion

Vichy 3 in 1 Micellaire Lotion

De Vichy micellaire lotion kalmeert de huid en reinigt de huid zoals een melk. De micellaire lotion is zowel voor het gezicht als voor het verwijderen van oogmake-up. Ik heb de variant Pureté Thermale ontvangen die special is ontwikkeld voor de gevoelige huid, vooral erg fijn voor het gebied van de ogen. Het product is zonder zeep en alcohol.

Vichy Eye Balm, Slow Age & Micellaire Lotion

Ik reinig mijn gezicht in ochtend en avond met de micellaire lotion. Ik breng een kleine hoeveelheid aan op een wattenschijfje. Omdat het een lotion is laat het geen vettig laagje achter wat ik erg fijn vind persoonlijk, zo kan ik daarna gelijk beginnen met het verzorgen van mijn huid. Vichy micellair lotion reinigt en verzacht zoals ik dat gewend ben van een reinigingsmelk. Het verfrist en kalmeert mijn huid direct. Het voordeel van een micellair lotion zoals deze van Vichy is dat je niet hoeft te wrijven omdat talg, make-up en onzuiverheden als soort magneet door de micel (groep van oppervlakte- actieve stoffen) worden weggehaald. Ik vind deze echt super fijn in gebruik.

Vichy 3 in 1 Micellaire Lotion is online en bij de apotheek verkrijgbaar voor €12,95

Vichy Eye Balm, Slow Age & Micellaire Lotion

Vichy Eye Balm, Slow Age & Micellaire Lotion

Vichy Slow Age – Dagcrème

Na ons 23e levensjaar gaat de conditie van de huid langzamere hand achteruit. Tekenen van huidveroudering wil je zolang mogelijk tegengaan natuurlijk.

Wist dat je 75% van je huidveroudering zelf in de hand hebt, door een goede verzorging, voeding en levensstijl gaat je jouw huid veel langer mooi mee. 25% Is maar afhankelijk van je genen.

De Vichy Slow Age is een dagcrème met SPF 25. Voor dagelijkse verzorging, gaat tekenen van huidveroudering tegen en helpt te corrigeren.

Vichy Eye Balm, Slow Age & Micellaire Lotion

Vichy Eye Balm, Slow Age & Micellaire Lotion

Vichy Slow Age is luchtig en laat zich makkelijk verdelen over het gezicht en trekt snel in. De geur is verfrissend. Mijn huid voelt zacht en rustig aan en ziet er minder vermoeid uit. Doordat mijn huid al wat ouder is zie je ook sneller dat mijn huid gaat tekenen bij stress en vermoeidheid. Deze dagcrème is daarom erg fijn voor mij en ben erg tevreden over het resultaat.

Vichy heeft 9 jaar onderzoek gedaan naar huidveroudering. En huidveroudering word versneld door invloed van omgevngsfactoren (UV, vervuiling) emoties (stress, vermoeidheid) en levensstijl, dat is dus de 75% die ik zojuist ook aangaf. Naar aanleiding van dit onderzoek is Vichy Slow Age ontwikkeld.

Vichy Slow Age  – Dagcrème is online en in de apotheek verkrijgbaar voor €30,25

Vichy Eye Balm, Slow Age & Micellaire Lotion

Vichy Eye Balm, Slow Age & Micellaire Lotion

Vichy Frisse Oogbalsem (voor alle vrouwen, van 25 tot 65 jaar)

Deze oogbalsem van Vichy heeft een vochtcirculatie en brengt de oogcontour weer in balans. Zeker na je 30e ga je vooral rondom je ogen zien dat het gaat tekenen door wallen, droge lijntjes en donkere kringen. Vichy heeft hiervoor deze speciale frisse oogbalsem ontwikkeld die daar tegen werkt. Wist je dat het gebied rondom je ogen bij uitstek de plek is waar vochttekort of vochtophoping tot uiting komt.

Vichy Eye Balm, Slow Age & Micellaire Lotion

Vichy Eye Balm, Slow Age & Micellaire Lotion

De substantie van Vichy Frisse Oogbalsem is licht, verfrissend en gaat qua structuur een beetje richting een gel. Je hebt voor beide ogen echt maar een hele kleine hoeveelheid nodig. Tip is om de oogcrème al kloppend met je vingertoppen aan te brengen.Ik merk wel dat ik minder last heb van wallen waardoor ik een frisse blik krijg en ook minder vermoeid uit zie.

Vichy Frisse Oogbalsem is online en in de apotheek verkrijgbaar voor €20,65

Vichy Eye Balm, Slow Age & Micellaire Lotion

Ik ben eigenlijk zoals je wel kon verwachten heel erg enthousiast over Vichy Eye Balm, Slow Age &  Micellaire Lotion. Ze passen perfect bij mijn huid en daaruit blijkt gelijk dat de huidanalyse die ik van Vichy gekregen had klopte! En vergeet niet dat dus 75% van je huid veroudering je zelf in de hand hebt!

 

Ben jij al bekend met Vichy Eye Balm, Slow Age & Micellaire Lotion?