Droog jij regelmatig jouw haren met een föhn? Vast wel! Haardrogers worden erg veel gebruikt onder zowel dames als heren. Maar let jij er op wat voor haardroger je aanschaft?

Een juiste haardroger is essentieel voor de gezondheid en uitstraling van jouw haren. In dit artikel geef ik je meer informatie waarom een goede haardroger essentieel is, en laat ik je kennismaken met een nieuwe favoriet. Lees je mee?

Warmte en vermogen

Warmte en vermogen zijn de twee kenmerken van een föhn waar je als eerste naar zou moeten kijken. Met verschillende warmtestanden kun je de juiste stand kiezen voor jouw haar. Let daarbij op, dat hoe warmer je de haardroger zet, hoe sneller je haar kan uitdrogen. Probeer daarom altijd voor een wat lagere stand te kiezen. Daarnaast kun je letten op het vermogen van de haardroger. Een hoog vermogen zoals 1750-2000 watt zorgt ervoor dat je haar snel droogt, dit is ook ideaal wanneer je veel én dik haar hebt. Heb je erg dun haar? Dan kan een wat lager vermogen ook geschikt zijn voor jou.

Een haardroger van Dyson

Dyson heeft 50 miljoen geïnvesteerd in de ontwikkeling van de Dyson Supersonic haardroger. En dat is te merken aan de prachtige kwaliteit van deze haardroger. Niet voor niets dan ook dat dit mijn ultieme favoriet is op dit moment! De Dyson Supersonic is tot 5 keer sneller dan andere haardrogers, en scheelt de helft in het gewicht. Mede hierdoor wordt föhnen makkelijk toe te passen in ieders ritueel.

Daarnaast heeft de Dyson haardroger een intelligente warmtecontrole, waardoor het haar niet wordt blootgesteld aan hoge temperaturen. Zoals ik hierboven al schreef, is dit enorm belangrijk wanneer jij je haar niet wilt uitdrogen. Ik gebruik de Dyson Supersonic nu een aantal keer in de week en ik ben fan! Mijn haar is snel droog, pluist niet en valt mooi in model.

Föhn jij jouw haren regelmatig?

Handtekening Jamey