Iedereen heeft wel die ene vriend, vriendin of iemand in de familie die “alles al heeft”. Maar wat geef je zo iemand dan cadeau? Ik heb het perfecte idee voor je gevonden! Lees je mee?

Waarom zou je settelen voor een saaie envelop met cash. Persoonlijk vind ik dit echt not done, het is niet alleen onpersoonlijk maar je maakt het je gelijk zo moeilijk omdat je niet weet welk bedrag “normaal” is en je ook niemand voor het borst wilt stoten. Dus bedacht ik mezelf, maar waarom geef ik niet een mooie herinnering cadeau!

Een herinnering cadeau geven

Het geven van een herinnering, hoe doe je dat nou? Nou heel simpel! Met Hotelgift! Deze persoonlijke giftcard is in te wisselen voor een heerlijke hotelovernachting bij meer dan 110.000 aangesloten hotels. Dus of je vriend of vriendin nou in Nederland een hotelletje wilt pakken, of misschien wel in Spanje of Dubai, het kan allemaal! En wie weet mag jij wel als +1 mee??

Wat ik erg leuk vind is dat je de Giftcard van Hotelgift in verschillende kaarten kunt aanvragen. Zo weet je zeker dat het past bij de gelegenheid. De ontvanger kan heerlijk gaan genieten van een hotelovernachting incl een lekker ontbijtje, of misschien gaan jullie wel voor een lekker wellness weekendje. Kortom, tijd om die herinneringen te maken dus!

Uiteraard heb ik ook een paar top bestemmingen op een rijtje gezet. Zoals je misschien wel verwacht (met ruim 110.000 aangesloten hotels) kun je niet alleen een hotelovernachting boeken in Nederland of elders in Europa. Maar je kunt er nog veel meer mee!

Westhouse Hotel New York

Midden in hartje New York in een 5 sterren hotel overnachten? Dan is er geen betere plek dan het Westhouse Hotel!

Hotelgift

Alimara Hotel Barcelona

Of heb je toevallig een weekendje Barcelona in gedachten? Dan is het Alimara hotel perfect. Lekker centraal en heel dicht bij Le Sagrada Familia. Hier overnacht je al voor 55 euro per nacht.

Convenient Park Bangkok Hotel

En ja, zelfs in het verre Azie kun je al terecht met Hotelgift. Neem bijvoorbeeld het Convenient Park Bangkok Hotel. Hier heb ik toevallig jaren geleden zelf ook overnacht. Dit hotel zit in hartje Bangkok aan de Sukhumvit Road; een van de bekendste straten van Bangkok. Hier kun je al voor 19 euro per nacht verblijven.

Kortom, voor iedereen en voor elk budget is er wel een pracht hotel te boeken met Hotelgift. Hier kan je dus totaal de plank NIET mee mis slaan!

Heb jij ook vrienden die alles al hebben? Wat geef jij hun dan cadeau?

Handtekening Jamey