Black Friday-2

Kerst inkopen doen is natuurlijk leuk, althans dat vind ik. Ik vind het zo leuk dat ik zelfs maanden van te voren al aan het bedenken ben wat ik aan mijn naasten ga schenken. Het grootste gedeelte van de cadeau’s koop ik vaak op Black Friday. Waarom, en hoe ik de beste deals scoor vertel ik je in dit artikel.

Wat is Black Friday

Black Friday is een trend die is overgewaaid uit Amerika. De dag na thanksgiving hebben de meeste mensen vrij. Winkeliers spelen daar heel slim op in en bieden dan de meest gigantische kortingen aan zodat mensen gaan starten met hun kerstaankopen. In Amerika zie je het vooral in de fysieke winkels. Je kent de beelden vast wel van veel te veel mensen die door de winkels rennen als idioten. In Nederland hoef je daar gelukkig niet zo bang voor te zijn.

Zoek de beste deals

Nou hoef je tegenwoordig niet heel ver te zoeken, want bijna iedere winkel doet wel mee aan Black Friday. Kijk dan ook niet gek op als je in de weken voor Black Friday al veel mailtjes met aanbiedingen in je inbox krijgt. Het beste is om hier een apart mail adres voor aan te maken zodat je gewone en belangrijke mails niet verdwijnen in alle Black Friday aanbiedingen. Verder zijn er ook zat verzamelsites waarop je de beste deals kunt vinden.

Tips

  • Maak vooraf een lijstje met wat je wilt kopen
  • Zoek vooraf naar de beste prijs
  • Probeer zo veel mogelijk in 1 webshop te halen, zo beperk je de verzendkosten en ben je ook nog eens milieubewuster bezig!
  • Koop niet om het kopen, maar shop gericht. Zo voorkom je een hoop onzin aankopen.

Dit staat er op mijn shoppinglist dit jaar

Voor dit jaar heb ik nog een aantal cadeaus op het lijstje staan. Zo wil ik bij Notino voor mijn schoonfamilie een aantal lekkere parfum’s halen. Ook Bram kan er dit jaar weer eentje verwachten (hij jaagt er elke maand wel een flacon doorheen dus dat komt wel goed uit voor hem). Mocht je Notino nog niet kennen, meld je dan zeker weten aan voor de nieuwsbrief want Black Friday 2020 beloofd weer een hele hoop mooie deals bij hun!

Black Friday is 27 November. Let op! sommige winkeliers starten al iets eerder of gaan langer door met de speciale aanbiedingen. Bij bijvoorbeeld Notino kan je van maandag 23 november tot en met zondag 29 november 2020 genieten van alle toffe aanbiedingen.

Waarom Black Friday perfect is om je kerst inkopen te doen!